Výprodej
Výprodej
Az akció véget ér 2 nap múlva 19:49:35 óra múlva
-45%
Lia
Lia
Lia
Lia

Lia

BABZSÁKOK
Raktáron
Megkaphatod már 02. 04.
Variánsok
VUCH 2022 jótékonysági naptár VUCH 2022 jótékonysági naptár

VUCH JÓTÉKONYSÁGI NAPTÁR 2022

Örülünk, hogy nektek köszönhetően folytathatjuk a jótékonysági naptárak készítését. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a Máltai Lovagrend szervezetét. Ez a szervezet a különféle fogyatékossággal élő embereket kívánja segíteni. Legyen szó testi vagy szellemi fogyatékosságról. Köszönet minden olyan személyiségnek is, akit megörökíthettek és segítettek jó dolgokat tenni.

21 990 Ft 12 095 Ft

Mindannyiunkat örömmel tölt el, ha örömet látunk a másik ember szemében. Erre gondoltunk mi is, ezért hoztuk létre ezt az eseményt. A természetre és a gyerekekre egyaránt gondolunk. Szerettünk volna a lehető legtöbbet kihozni a hulladékból és a maradékból, ezért megtöltöttük a babzsákokat hibás Vuch darabokkal, és új életet adtunk nekik. És ami a legfontosabb: minden harmadik babzsák eladásakor további három babzsákot adományozunk az óvódáknak egész Csehország területén.

  • SITTING BAGS>
  • A töltelék: 50 % újrahasznosított anyagot és 50 % hungarocell golyókat tartalmaz
  • Vízálló
  • Dupla tépőzár
  • Teherbíró képesség 150 kg
  • 3 színben
Méretű Méretű
Limited Limited
Eko Eko
Leírás
Szállítás és fizetési mód

tri

tri

tri


VUCH babzsákok

Ismerkedjen meg Vusikával, Vusival és Babzsival! Kik is ők? Ők a Cseh Köztársaságban gyártott VUCH babzsákok, amelyek játékosak, kényelmesek és nem utolsósorban környezetkímélők. Kimondottan heverészésre és lustálkodásra lettek teremtve. Olyan maradékokat és hibás darabokat használunk a kitöltésükre, amelyek egyébként a kukába kerülnének. Ez azonban a legkevésbé sem ront a babzsákok minőségén vagy megjelenésén! Igazi jópofa srácok, vízálló szövetből, akik Csehországban születtek. Játékos dizájnnal büszkélkednek – és a színes pöttyök egyszerűen nem hiányozhatnak ezekről a babzsákokról sem. A babzsákok moshatók, vízállók és színtartók, emellett könnyű őket kezelni.

Lia