VUCH nyereményjáték: Tervezz pénztárcát és izgalmas nyereményben lehet részed

Az ország vesztegzár alatt van és a jelenlegi helyzet miatt mi is kénytelenek voltunk bezárni boltjainkat. Viszont elhatároztuk, hogy nem fogunk tétlenkedni. Éppen ellenkezőleg. Kihasználjuk a szabadidőt új projektek kidolgozására és stílusos újdonságok megtervezésére. Mivel tudjuk, hogy a sok szabadidő unalomhoz vezet, eldöntöttük, hogy felébresztjük a benned rejlő divattervezőt! Tervezd meg álmaid pénztárcáját és megnyerhetsz egy 15000 Ft értékű ajándékutalványt! Figyelem, a nyereményjáték csak március 24-ig tart, szóval azt tanácsoljuk, hogy kezdj el alkotni minél hamarább!

Harcolj az unalom ellen, tervezz pénztárcát és nyerj

Szóval mindig is arról álmodtál, hogy divattervező leszel? Eljött a te időd! Vedd elő a ceruzát és tervezd meg a pénztárcát, amelyről mindig is álmodtál. Szereted a nem hétköznapi kivitelezést? A képzelőerő előtt nincs akadály. Csakis rajtad múlik, hogy egyszínű lesz-e vagy mintás. Gondolj arra is, hogy semmi nem gátol téged a kreativitásban és hogy fontosak a részletek a VUCH márkánál.

Bónuszpontok Neked

Mindennek meg van a maga története, és a te pénztárcád sem kivétel. Leírhatod nekünk például azt, hogy mi inspirált téged és hogy miért pont ezt a „bőrt“ választottad a pénztárca számára.  

Hogyan tovább?

Ha már elkészültél és elégedett vagy a mesterműveddel, küldj egy képet privát üzenetben a Facebookon. Az Instagramon is bekapcsolódhatsz a nyereményjátékba, csak ne felejtsd el használni a #vuchwalletbyme hashtaget.

Édes jutalom vár rád

A Vuch csapat már izgatottan várja, hogy kiértékelhesse a pénztárcákról készült képeket és kiválaszthassa a legjobb ötöt, melyek nemcsak bekerülnek a következő fordulóba, hanem 15000 Ft értékű ajándékutalványt is nyernek, melyet a webáruházunkban használhatnak fel! A következő fordulóban pedig megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy válasszák ki az abszolút győztest, akinek a nyereménye egy Vuch pack telis-tele újdonságokkal!  

Gondolj arra, hogy aki mer, az nyer. Kapcsolódj be te is a nyereményjátékba és nyerj egy 15000 Ft értékű ajándékutalványt. Ki tudja, lehetséges, hogy éppen a te pénztárcád lesz a legfrissebb újdonságunk!

Válassza ki az országát