MENÜ
A TÖRTÉNETED

3in1? Igen! Fedezd fel te is készleteink varázsát

07.12.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

3in1? Igen! Fedezd fel te is készleteink varázsát

 Biztosan egyetértesz velünk abban, hogy a három, mindig több,mint az egy. Viszont ha néha gyötör a bűntudat, hogy túl sok termék van a kosaradban, oldd meg a problémát egy kedvezményes VUCH szettel. Megvásárolsz egy készletet és három termékkel leszel gazdagabb. Jól hangzik, ugye? Szerintünk egyértelműen igen! Olyan stílusos darabokat készítettünk elő neked egy szettben, mellyel akár 52%-ot is megtakaríthatsz.

Egy neked, egy a huginak, egy a barátnődnek

 Már minden karácsonyi ajándékot beszereztél? Ha még nem, egy remek lehetőséggel készültünk számodra, szerezz be egyszerre három ajándékot, mely minden divatbolondot megbabonáz. Egy konkrét darab után epekedsz? Most lelkiismeret furdalás nélkül megveheted. Hiszen nem csupán magadnak szerzel majd vele örömet, hanem szeretteidnek is, ugye?

Darabok, melyek illenek egymáshoz

 Vele dis megtörténik néha, hogy nem tudod, összekombinálhatod-e az egyes darabokat? Szettünkkel nem lesz többé ilyen gondod, hiszen ezeket divatszakemberünk állította össze vásárlóink számára. Vigyél magaddal minden darabot, és garantáltad tündökölsz majd. Nem tudsz mondjuk betelni az arany színével? Mit szólnál Gold készletünkhöz? Vagy inkább az Grass csomagunk élénk színeit részesítenéd előnyben? Az  Orange szettel pedig máris készen állsz a napfényes nyár érkezésére.

Nem szeretsz ajándékot csomagolni? Megtesszük helyetted

 Mivel tudjuk, hogy az idő nagy úr, és a karácsony pedig vészesen közeleg, minden egyes szettet ajándék csomagolásban készítünk elő neked. És máris egy gonddal kevesebb nyomja a vállad. Na, melyikkészletünk válik a kedvenceddé? Vagy nem tudsz választani, és mindegyiket akarod? 

Szerezz stílusos ajándékot karácsonyra, vagy jutalmazd meg magad akár csak azért is, hogy ma felkeltél az ágyból!

 

 

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival