A VUCH karácsonyra nem csak az embereket, de a kutyusokat is meglepi

Egyet értesz azzal, hogy a karácsony elsősorban az örömről szól? Mi úgy döntöttünk, hogy nem csak a kézitáskáink, pénztárcáink és további kiegészítőink segítségével szerzünk örömet, de egy bejegyzéssel is a Helppes nonprofit szervezetnek. VUCH jótékonysági napot tartottunk és 275 627-t gyűjtöttünk.

Neked köszönhetően is segítünk

Örömmel tölt el bennünket, ha tudjuk, hogy a VUCH termékek meglepetés okoznak. Függetlenül attól, hogy valaki magának veszi meg, vagy másnak szánja ajándékba. Termékeink kétszer akkora örömet szereztek abban a pillanatban, amikor elhatároztuk, hogy minden megrendelés árából 650-t a Helppes szervezet kutyusainak ajánlunk fel.

Bemutatkozik a Helppes szervezet

Hogy még nem hallottál a Helppes szervezetről? Akkor lehet, pont most van itt az ideje megismerkedni vele. Ez a professzionális nonprofit szervezet az egyetlen ilyen szervezet Csehországban, mely bejegyzett szociális szolgáltató. A Helppes célja, hogy speciálisan kiképzett kutyák révén segítsen a különböző hátránnyal rendelkező embereknek a függetlenné válásban és a társadalomba való beilleszkedésben.

Köszönjük mindenkinek, akik megrendelésével hozzájárult a Helppes szervezet tevékenységéhez és ígérjük, hogy továbbra is igyekszünk segíteni, ahogy csak tudunk. Kezet rá.

Válassza ki az országát