MENÜ
A TÖRTÉNETED

A kutya – az ember legjobb barátja, de a VUCH termékeké is!

25.04.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A kutya – az ember legjobb barátja, de a VUCH termékeké is!

Persze nem csak a kutya, de a macska és a nyúl is. Miről is van szó? Természetesen az áprílisi nyereményjátékról,  a legjobb, legviccesebb, legaranyosabb fényképről, amelyen házikedvenc szerepel a Vuch termékeivel. A fényképek igazán aranyosak voltak.

Ítéljétek meg Ti, kedves olvasók!

Fényképek

Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország, ezen országok nyertesei hamarosan egy új szerzeménnyel büszkélkedhetnek, amellyel megajándékozzuk őket – mondjuk egy eredeti pénztárcával, érdekes ékszerrel, nem mindennapi zoknival, ötletes napszemüvegekkel, illetve sikkes alsóneművel!

 

Petőfi – Vuch – és tavasz

Zöld föld felett, kék ég alatt

hangos pacsirta fütyörész;

dalával a Napot kicsalta,

s a MyVuch rá gyönyörködve néz.

 

Élvezitek az első tavaszi és nyári napokat? Vízparton, erdőben, hegyekben, túrán esetleg valahol a parkban a nyíladozó cseresznyefák alatt? És mi lenne, ha készítenél egy eredeti fotót Vuch termékünkkel, hogy szerezhess egy újat is a gyűjteményedbe? Kapcsolódj be következő tavaszi nyereményjátékunkba!

#MyVuch májusban, mint a paradicsomban!

 Mi tehát a feladatod? Egyszerűen, továbbra is élvezd a tavaszi időt, legyen nálad mindig valamilyen Vuch termék és ha rátalálsz egy csodaszép tavaszi tájra, örökítsd meg kézitáskával, pénztárcával, vagy bármi mással, ami örömet okoz neked! Utána már csak posztolnod kell az Instagramra #myvuch hashtaggel. Csak kérjük, ne feledd el, hogy a profil nyilvános beállítású legyen, hogy mi is láthassuk a fényképet és értékelhessük azt.

Utána már csak várnod kell türelmesen, amíg nem jelentkezünk, hogy nyertél és küldjünk egy kis örömforrást. A játékban való részvétellel megadod nekünk a jogot a fényképedhez, amelyet győzelmed esetén megjelenítünk a mi közösségi hálós oldalainkon is. Tehát, nem csupán egy nyereménnyel lesztek gazdagabbak, hanem művészetetek újabb kézitáska, és pénztárca imádókat vonz majd és minden egyebet, ami egyszerűen előkelő és rendkívüli.

 

 

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival