MENÜ
A TÖRTÉNETED

Alsónemű, mely tökéletesen illik hozzád? Mi tudjuk melyik az!

22.03.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Alsónemű, mely tökéletesen illik hozzád? Mi tudjuk melyik az!

Láthatatlan (a legtöbb esetben), s mégis elválaszthatatlan része ruhatárunknak… Nem hiába mondják, hogy az alsónemű minden outfit alapja. A vásárlók igényei ezért egyre magasabbak. Egyetértesz azzal, hogy kényelmesnek kéne lennie, s  kellemes tapintású alapanyagból kell készülnie, mely látványa is magával ragadó? A VUCH márka szórakoztató bugyi kínálatával minden felsorolt tulajdonságot kipipálhatsz. 

1000 és egy bugyi tipus

Lássuk csak, hány tipusú bugyit ismersz? Elég hozzá egy kéz is, vagy inkább mindkét kezedre szükséged van? Nézzünk meg közelebbről párat közülük együtt.

Klaszikus bugyi

A klasszikus bugyi kényelmével nyerte meg a világ hölgyeit. Ez azonban egyáltalán nem áll távol a VUCH márka Hipster bugyijaitól, melyeket luxus csipke és játékos pöttyök díszítenek. Első látásra megakadt rajtuk szemed?

Boxeralsó és bugyi

Ezt a tipusú bugyit Boyleg vagy Panty címszó alatt is megtalálhatod, egyenes derékrésszel rendelkezik, s hasonlóan végződik, mint a férfi boxeralsó, előnye, hogy hihetetlenül kényelmes.

Alakformáló bugyi

Ezt a tipusú bugyit főképp egy-egy fontos akcióra való készülődéskor értékeled majd, hiszen tökéletes kiegészítője az alkalmi ruhának, ugyanis azzal a hihetetlen képességgel rendelkezik, hogy veszélyesen csábító nőiesre formálja alakod.

Tanga

A tangát valószínűleg minden nő ismeri már, s elsődlegesen azért közkedvelt, mert a férfiak nem tudnak ellenállni küllemének. Tanga  kellemes alapanyagból, s fantasztikus megjelenéssel? Fedezd fel te is a VUCH bugyi string változatának előnyeit.

Brazil tanga

A Brazil tanga második neve a klasszikus bugyi és a tanga közti kompromisszum. Nagy előnye a tény, hogy nem vág be, nagyon csábító s egyben kényelmes. A felsorolt tulajdonságok mindegyikét, az utolsó pontig teljesíti a VUCH Brazil tanga, mely a márka legforróbb újdonsága.

Tudod, mikor fogod magad  outfit-edben a legjobban érezni? Abban a pillanatban, mikor a csábító s egyben kényelmes alsóneműt választasz. Nem is kell sokáig keresned azt, hiszen a VUCH oldalain már türelmetlenül vár rád.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival