MENÜ
A TÖRTÉNETED

Az új mindig jobb! Ismerkedj meg a VUCH új áraival

11.04.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Az új mindig jobb! Ismerkedj meg a VUCH új áraival

Ha az újdonság fogalma számodra is valami különlegessel forrt össze, akkor átlátsz rajtunk. Néhány VUCH terméket ugyanis nem áraztunk le, hanem egyenesen új árral láttuk el, mely már az idők végezetéig megmarad. Abban, hogy ez az ár egyértelműen kedvezményes, nem kételkedhet senki sem.

Az új nálunk a kedvezőbbel egyenlő

Weboldalunkon a megjelőlések közt az újdonság mellett megjelent az új ár megjelőlés is. Kíváncsi vagy, hogy ez mit takar? Közkedvelt VUCH táskáink és karóráink kínálata sem kerülheti el a figyelmedet.

Ma vagy holnap, az új ár állandó

Félsz, hogy a kiválasztott terméket nem győzöd majd időben megvásárolni az új áron? Nem kell félned, az ár változatlan marad, ha a ma teszed kosárba a terméket, vagy holnap, esetleg egy hónap múlva. Na, milyen órákra vagy táskákra fened a fogad?

Új ár, de a minőség marad. Pont!

Ha esetleg eszedbe jutott, hogy talán az alacsonyabb árral a minőség színvonala is csökken, akkor felvidítunk. A minőség ugyanolyan marad, mint eddig, ugyanaz az anyag, tökéletes kidolgozás az utolsó részletig. Az árat leszámítva egyszerűen minden marad a régiben.

Sikerül választanod?

Mennyi termék viseli az új ár megjelölést? Megsúgjuk, sem egy, sem pedig kettő, hanem több tíz van belőlük. Piros táskák, kék táskák, elegáns karórák, játékos karórák vidám pöttyökkel… Biztosan te is találsz majd olyan kiegészítőt, mely örömmel tölt el!

Egyetértesz azzal, hogy naponta legalább egyszer örömet kellene szerezned magadnak?  Akkor eljött a megfelelő pillanat. Válassz magadnak egy VUCH terméket és az új, kedvezményes áron.

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival