Emlékeztek még a nyári nyereményjátékunkra, amelyben a Pelikán utazási irodától nyaralást lehetett nyerni?

Kint elég hűvös az idő a nyárnak pedig se híre se hamva.Ezért idézzük fel a Vuch World nyári nyereményjátékunkat, ahol a Pelikán utazási iroda jóvoltából 190000 Ft értékű utalványért foly a verseny. A szerencse Eliška Jiruškovára mosolygott, aki a Roads Roger hátizsákkal a Štrbské pleso-tól küldött képével megnyerte a versenyt. Az utalványt és az ajándékokat a Chrudim-i üzletben adták át, így  Eliškát személyesen is kikérdezük, még mielőtt elfoglalta volna az utazást és hová szeretne utazni.

Eliška, milyen gondolatok kavarogtak a fejedben amikor megtudtad, hogy nyertél?

Véletlenszerűen tudtam meg a versenyről, és a döntőbe jutásról, és a webáruházban nyert utalvány nagy örömet okozott. Sosem gondoltam volna, hogy én nyerem meg a fődíjat. Éppen ezért volt még kellemesebb meglepetés. Soha életemben nem nyertem semmit, így az elején nem tudtam elhinni, de aztán nagyon boldog lettem.

Hová fogsz utazni? Aktív vagy pihenős nyaralást tervezel?

Eddig a nyarakt mindig aktív pihenéssel töltöttem, sétával a hegyekben vagy barangolással az ország különböző részein, ezért a nyereményt most inkább pihenéssel tölteném. Év végéig már nem győzöm de az új év első felében nagyon szívesen elmennék valahová.

Egyedül szeretnél menni vagy viszel magaddal valakit?

Még nem tudom pontosan kit viszek magammal. Gondoltam, hogy elviszem anyukámat, mivel megérdemli és ilyen csajos utazásra biztosan sokáig emlékezne.

Hogy tetszettek az ajándékok, amelyeket az útra csomagoltunk be neked?

A Vuch márkától már nem kis gyűjteményem van otthon és a nyereménnyel ez a gyűjtemény szépen kibővült. Az ajándékok tökéletesek és utazáskor teljes mértékben kihasználom majd őket.

Örülünk, hogy a termékeink tetszenek és az egész Vuch csapat szép pihentető nyaralást kíván!

Válassza ki az országát