MENÜ
A TÖRTÉNETED

Ez a Te ünneped is! Ne mulaszd el az ingyenes kiszállítást

08.03.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ez a Te ünneped is! Ne mulaszd el az ingyenes kiszállítást

 

NNN. Három betű, mellyel ezt a március eleji napot jellemezhetnénk, mely több irányból és ellentmondásos érzésekkel hat ránk. Mire is gondolunk a Nemzetközi Nőnappal kapcsolatosan? Talán egy idealizmus szava? Annak ellenére, hogy a Nőnapot, és március 8-át leginkább a kommunizmussal kötjük össze, ez az ünnep sokkal korábban született meg és nemesebb gondolatból fakadt. Az ünneplése 1907-re nyúlik vissza, és a nők jogaiért folytatott harc eredményeként alakult. Neked pedig határozottan jogod van egy új VUCH márkájú szerzeményhez ezen a napon!

Vissza a múltba

Már több mint 100 éve annak, hogy az amerikai hölgyek strájkot indítottak, ezzel adva hangot elégedetlenségüknek, nem csupán a munkahelyi helyzetükkel és társadalmi szerepükkel kapcsolatosan. 1975-ben például a Nőnap nemzetközileg is elismert ünneppé vált a világ minden országában, így is támogatva az egyenjogúságot, igazságosságot, békét és a fejlődést.

Irányítsa a férfit a VUCH weboldalára

Napjainkban úgy tűnhet, hogy ez az ünnep már veszített népszerűségéből, azonban ennek pont az ellenkezője igaz. Sok férfi még manapság sem felejti el, és a környezetében élő hölgyeknek ezen a napon szívből gratulál, vagy ajándékkal lepi meg őket. Arról, hogy milyen ajándék boldogítana leginkább, te magad is dönthetsz, elég nem feltűnően figyelmeztetni arra, mi okozna örömet neked.

Ünnepeld a Nőnapot saját stílusban

Nem jut eszünkbe egyetlen olyan ok sem, amelygátat szabhatna abban, hogy saját magad ajándékozd meg. Tehát a Nőnapot akkor sem szabadna elmulasztanod, amikor egyetlen gáláns férfi sincs a környezetedben. A tavasz közeledtével pedig a Nemzetközi Nőnap ünneplését akár a ruhatárad felújításával is egybekötheted,így élvezve az első tavaszi napokat.

Ne feledd az ingyenes kiszállítást

Tökéletesen egyetértünk azzal, hogy a hölgyek nem csupán egy napnyi ünneplést érdemelnek évente. Éppen ezért most Nőnapra választhatsz bármilyen darabot a VUCH kínálatából, és ingyenes kiszállításra számíthatsz. Talán már bele is szerettél valamibe?

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival