MENÜ
A TÖRTÉNETED

Fázik a lábad az őszi időben? Húzz rá zoknit íziben!

24.11.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Fázik a lábad az őszi időben? Húzz rá zoknit íziben!

A borongós őszi időben sem téged, sem a lábaid nem melegíti fel úgy semmi más, mint a zokni. És mi vidám és színes zokni kollekciónkkal bebizonyítjuk, hogy akár egy zokni is elűzheti az őszi szürkeséget a ruhatáradból. A pöttyök és firkák olyan minták, melyek egyszerűen szórakoztatnak. És téged is felvidítanak majd. Itt az ideje hát felfegyverkezni az őszi időjárás ellen.

Amit biztosan nem tudtál a zoknikról

Lehet, hogy sosem gondolkoztál még el azon, milyen érdekesek is tulajdonképpen a zoknik. Mi pedig górcső alá vettük őket, pontosan a pöttyeiket, és feltártunk néhány érdekességet róluk. Kezdjük hát szépen az elején. A legrégebbi zoknik Egyiptomból származnak, valamikor a 250. és 420. év környékéről. Na erre márjoggal mondhatjuk, hogy öreg zokni. Annak ellenére, hogy a zoknik praktikusságát senki sem vonhatja kétségbe, a híres tudós, Albert Einstein sosem viselt ilyen ruhadarabot. Már gyerekkorában lemondott róluk. 

Az eltűnő zoknik legendája

Elgondolkoztál már valaha azon, miért tűnnek el a zoknik ilyen nagy számban? Erre a megmagyarázhatatlan zokni rejtélyre több magyarázatot is találunk, az egyiket például a méltán ismert Zoknimanó című gyerekkönyv dolgozza fel. Ez a probléma az Egyesült Királyság tudósait is foglalkoztatja, így egy felmérésből például megtudhatjuk, hogy az elmúlt évben csupán Angliában  676 millió zokninak kelt lába. Ez nem éppen kevés, nemde?

VUCH  zoknik

Titokból, melyet VUCH zoknijaink rejtenek, mindjárt jónéhány van. Élénk színeiknek köszönhetően gyorsan megkülönbözteted a klasszikus fekete és fehér zokniktól. A VUCH zoknik a Cseh köztársaságban készülnek, és lábaidat puha, érintésre kellemes tapintású anyagba bugyolálják, valamint csodaszép színek és vidám minták sokaságát kínálják. Hogy egy pár zokni nem elég? Egyetértünk! Ezért kínálunk két párból és hárompárból álló csomagolásokat is, ami zoknijaink sosem válnak unalmassá.

A puha ajándék most menő

Tik-tak, tik-tak… az idő vészesen rövidül karácsonyig. Ha t eis az időben ajándékot beszerző emberek táborába tartozol, akkor tudd, hogy idén szerezhetsz pár jó pontot a VUCH zoknijainak köszönhetően is.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival