MENÜ
A TÖRTÉNETED

Forró divatcikk? Fekete ékszerek!

10.05.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ha úgy érzed, kizárólag arany és ezüst ékszereket látsz mindenhol, akkor tudnod kéne, hogy lehetőséged adódik kitűnni a tömegből! Hidd el, nem minden arany, ami fénylik. Hiszen te akkor is ragyogsz, ha outfitedet sötétlőn fekete VUCH ékszerekkel ékesíted, melyek másnak nincsenek.

A fekete jó, ez már csak így megy…

A feketéről sok különböző dolgot állítanak, például, hogy slankít… A fekete ékszerek nem slankítanak ugyan, azonban tökéletes ékeid lesznek, melyeknél egy pillanatra sem kell elgondolkodnod, hogy mihez illenek majd. Azt kérded, mihez is? Egyszerűen mindenhez. Talán jobb lenne azt kérdezni, a fekete ékszerek mihez nem illenek...

Neked izmaid vannak, nekem… geometriai alakzataim!

Téglalapok, négyzetek, háromszögek, karikák… A VUCH fekete ékszereinek egyszerű geometriai alakzatai igencsak divatosak, mi több, egyszerűen kombinálhatod azokat más geometriai alakzatokkal. Ne feledkezzünk meg az ékszerek anyagáról sem, rozsdamentes acélból készültek ugyanis. Mitől oly különleges ez? Hipoallergén anyagról van szó.

Nyaklánctól gyűrűig

Történt már veled olyan, hogy több ékszert szerettél volna viselni, ám végül rájöttél, nem illenek egymáshoz? Ez decens fekete ékszereinkkel nem történhet meg. Nyugodta kosaradba tehetsz nyakláncot, fülbevalót, karkötőt és gyűrűt is, s hordhatod azokat egyszerre. Nagyszerűen illeni fognak egymáshoz.

Megcélozva a fekete ékszereket

Feldobott téged a feltűnő fekete ékszer gondolata, de nem akarod sokáig keresni a többi közt? A szűrőknek köszönhetően szín alapján kikeresheted. Kattints a feketére, és találd meg a hozzád illőt.

Rozsdamentes acél és fekete szín? Magávalragadó összhatás. Vadászd le te is fekete VUCH ékszered.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival