MENÜ
A TÖRTÉNETED

Ismered már VUCH pénztárcáinkat? Egyediek, játékosak és magazint írnak önöknek

13.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ismered már VUCH pénztárcáinkat? Egyediek, játékosak és magazint írnak önöknek

Tudjuk, hogy megtalálni a megfelelő társat munkába, iskolába vagy egy estélyre, egyáltalán nem könnyű. Ezért hoztuk el Önöknek a VUCH pénztárcáit . Bárhová is menjen, sosem hagyja Önt magára. Elegáns, praktikus, és nem megy ki könnyen a divatból. Játékos pöttyök díszítik ugyanis, kellemes pasztell színeik vagy kapcsos megoldásuk gyermeki vágyaidat keltik életre. Az igazivá azonban mégis a VUCH logó teszi, mely világosan közli a világgal, hogy a szépséget az apró dolgokban találjuk meg.

 Csak Nektek írunk

     Mert a VUCH világában mindig történik valami új, úgy döntöttünk, magazint hozunk létre ügyfeleink számára. Ennek köszönhetően elsőként értesül előkészítés alatt álló termékeinkről. S nem csak azokról. Magazinunkban található cikkeink éppoly cifrák lesznek, mint pénztárcáink. Olvashatnak például az alábbiakról:

 

  • utazás és turisztika– hová érdemes ellátogatni nyaraláskor? S mit ne felejtsünk el bepakolni VUCH pénztárcánkon kívül? Fantasztikus kirándulóhelyek és minden, ami az utazással kapcsolatos.
  • szabadidő és hobbik– sportolás, zene, filmek, könyvek… tudjuk, hogy a VUCH hölgyek rengeteg érdeklődési körrel és hobbival rendelkeznek. Megosztjuk Veletek a legjobbakat.
  • egészség és táplálkozás– imádsz enni?  Mi is! Számtalan ötlettel szolgálunk arról, milyen finomságokat készíthet, vagy hol találja meg a szükséges vitaminokat.
  • divat és szépség– mi illik még VUCH tárcátokhoz? Mondjuk táskáink, melyek barinőtökkel elválaszthatatlan párt alkotnak majd. Vagy pöttyös karóráink, melyeknek köszönhetően mindig tudni fogod hány óra van. Hiszen oly édesek, hogy nehezen veszed majd le róla a szemed. Egyszóval a divatról megállás nélkül tudnánk írni, ezért a szépségipar világában szerzett tapasztalatainkat szívesen megosztjuk veletek.
  • lakás és otthon– tanácsainkkal segítünk nektek otthonossá tenni lakásotok saját termékeitekkel, mely design díszek otthonotokat kiegészítik majd.

 

Hiányzik témáink közül a kedvenced? Küldd el nekünk az info@vuch.hu e-mail címre, s szívesen beleássuk magunkat mi is.

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival