MENÜ
AKCIÓ

Itt a nyár vége!

10.09.2019 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

A nyárnak vége, ezért kicsit felpōrgettūk az oldalt csillágaszati mértékű kedvezményekkel

Ha behunyod a szemed, lehet hogy még hallod a tenger zúgását, a hideg limonáde pezsgését, ahogy a pohárba ōntōd, ahogy ketté hasad a dinnye, amint beleszúrod az éles kést…Ugyanúgy ahogy vége van a nyárnak, a Vuch.hu kiárusítása is a végéhez kōzeledik...És mindkettō fantasztikus volt...

Egész 70% kedvezmény az eredeti árból

...és ez már figyelemre méltó, ezért aki bevásárolt, megtalálta a neki valót. Szó szerint csak úgy porzott a bestseller termékek után. A Romantic Rowena és Waleria pénztárcákra rekordszámú megrendelés érkezett, ezért koléganőink róluk fognak még egy darabig álmodni.

Új kollekció 3, 2, 1…

Szeretjūk a kiárusításokat. Nem csak azért mert ōrōmet okoz számunkra, hogy annyi, műhelyūnkből kikerūlt táska, pénztárca, óra, ékszer és sok más kiegészítō járja a világot, hanem mert így kiūrūl a raktárunk. Egyik napról a másikra a polcok szinte ūresen konganak, és mi már alig várjuk, hogy milyen szuper dolgokkal tōlthetjūk meg ismét...

A kōzkedvelt darabokon kívūl, amiket újrarendeltūnk, fantasztikus új női hátizsákok, utazótáskák és pénztárcák várják Önōket. Egyszerűen lesz minek ōrūlni, igérjūk!

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Szeretnéd tudni, hogyan zajlott az új kollekció forgatása és fotózása a Vuch Ladies -el? Szeretnéd tudni, hogyan zajlott az új kollekció forgatása és fotózása a Vuch Ladies -el?
Általános szerzői feltételek Általános szerzői feltételek