MENÜ
A TÖRTÉNETED

Lélegzetelállító kedvezmények!

28.11.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Lélegzetelállító kedvezmények!

Türelmetlenül várod a Karácsony utáni akciókat? Miért, ha most bőségesen kiélvezheted a Karácsony előtti akciókat? Ezzel örömet okozva önmagadnak vagy mosolyt varázsolva édesanyád, húgod, unokatestvéred, nagynénéd vagy barátnőd arcára. Bizonyára már Te is hallottál a Black Friday-ről. Mit szólsz azonban a Cyber Monday-hez? A hétfőhöz, mely akár 60%-os kedvezményeket hoz el. És nem csak hétfőn, a VUCH kiválasztott termékeit péntekig vásárolhatod meg kedvezményes áron. Ne feledd hát el bejelölni naptáradban a 11.27. - 12.01. közti időszakot. Ez lesz a hét, mikor igazi shopping királynő válik majd belőled.

Akár 60%-os akciók

Ha azt mondják kedvezmény, mi a VUCHnál oly kedvezményt mutatunk be, mely tényleg megéri. Például a lélegzetelállító 60 %-os akciót! S mivel tudjuk, hogy VUCH termékeink jól állnak a karácsonyfának is, kedvezményes tippek egész sorát vonultatjuk fel számodra, Karácsonyi ajándék gyanánt.

Mit szólsz a pénztárcákhoz?

Kicsi, nagy, vastag, vékony, piros vagy éppen fehér. Mindegyiket megtalálod itt. Tudod mi bennük a közös? Minőségi alapanyag? Igen! Részletes kidolgozás? Igen! Fantasztikus árak? Hároszor is igen! Úgy érzed, Karácsonyra némi pénz üti a markod? Szerezz neki stílusos csomagolást, válassz egy vusit. Kelyik pénztárca lesz a tiéd? Vagy Karácsonyra ajándékoznál meg valakit?

Kibővíti egy VUCH táska gyűjteményed?

A VUCH táskák egyikére fáj a fogad? Ezen a héten nyugodt szívvel vétkezhetsz, vagy nagy örömet szerezhetsz valakinek a hölgyek kedvenc kiegészítőjével. Nem csak egy vagy két darab akciós, hanem 18 gyönyörű táska az!

Mérd az időt Karácsonyig egy gyönyörű karórával

Tikk-takk, tikk-takk. Hány perc van még hátra Karácsonyig? Még épp elég ahhoz, hogy legyen időd ajándékot választani szeretteidnek. Vagy önmagadnak. S a VUCH karórák nagyszerű árainak köszönhetően most akár kettőt is vásárolhatsz!

Ékesítsd fel Karácsonyod

Egyet értesz azzal az állítással, hogy kiegészítőkből sosem elég? Főleg, ha minőségiek és stílusosak. Vadász le egyet magadnak. Ne feledd el csekkolni figyelmfelkeltő napszemüvegeinket, s medáljainkat, melyek a leginkább illenek VUCH táskádhoz, karkötődhöz, fülbevalódhoz, zoknidhoz, vagy bájos noteszedhez.

Ezekről a kedvezményekről nem akarok lemaradni!

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival