MENÜ
A TÖRTÉNETED

Mi a divat? Minőségi ékszerek rozsdamentes acélból varázslatos opál gyönggyel!

18.04.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Mi a divat? Minőségi ékszerek rozsdamentes acélból varázslatos opál gyönggyel!        

Bemutajuk a  Pearl ékszereket a VUCH műhelyéből, amelyek egyesítik a minőségi rozsdamentes acélt és a bájos csiszolt opál gyöngyöket, amelyek megérdemelnének legalább fanfárokat. Úgyhogy …tramtadadadadá!  És most ismerkedj meg az ékszerekkel, amelyeknek anyaga és kinézete magával ragad.

Igent mondok a ropzsdamentes acélnak

A Vuch ékszerekben van valami közös, divatosak és rozsdamentes acélból készültek. Érdekel, hogy miért választottuk ezt az anygot?  Nemcsak a kinézete  lehengerlő, de az a tény, hogy vízálló és még hipoallergén tulajdonságával is büszkélkedhet.  

Opál gyöngy

Mitől különleges az opál gyöngy? Találóbb lenne az a kérdés, hogy mi  nem különleges rajta.  Feleklti az érdeklödésed azzal, hogy mindig illik és  elegáns. Az opálról azt mondják hogy mágikus ereje van, és pozitív hatással van az egészségre és érzelmekre. Téged is meggyőzött?

Rózsaszínt, kéket vagy mindkettőt?

Gyönyörű opál gyönggyel büszkélkednek a Pearl gyűrűk és fülbevalók, amely magával  hozzák a bársonyos rózsaszínt és a vakító kék színt.  Nem tudod melyiket részesítsd előnyben? Azt tudjuk tanácsolni, hogy töltsd fel az ékszerdobozod mindkettővel és szerezz magadnak kétszeres örömet. 

Szett, amely kifizetődő

A gyűrűk és a fülbevalók elválaszthatatlan párt alkotnak, ez abban a pillanatban világos volt, amikor megpillantottuk őket egymás mellett. Ezért döntöttünk úgy, hogy előnyös szetteket alkotunk, ilyen a Pearl Blue Set és a Pearl Pink Set, amelyekkel gyűrűt és különleges fülbevalót is szerzel  remek áron. 

Azt mondják, hogy a gyöngy örök, ez érvényes az opál gyöngyökre is, amelyek VUCH ékszerekbe vannak beültetve. És mi arra fogadunk, hogy biztosan nem hagynak aludni!

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival