Szeretnéd tudni, hogyan zajlott az új kollekció forgatása és fotózása a Vuch Ladies -el?

Lehet, hogy észrevetted, hogy májusban volt verseny a Legyél te is  Vuch Lady. Lehet, hogy azt is tudod, ki nyert. Ha esetleg nem, akkor szeretnénk emlékeztetni, hogy mindjárt két Vuch Ladies-t is választottunk, nevezetesen Aneta Pavlatová-t és Nikol Hašová-t. A cseh Vuch bájos új arcai 64 450 Ft értékű utalványt kaptak a vuch.hu webáruházban, és ígérete kaptak, hogy résztvesznek majd a Vuch nyári kollekciója újdonságainak professzinális fotózását. És hogy ment az egész? Gyere és kukkants be a függöny mögött.

Videók és fotók, amelyek stílust közvetítenek

A lányok az első percben megnyertek minket energiájukkal és spontaneitásukkal. Úgy döntöttünk, hogy nemcsak fényképeket, hanem videókat is készítünk. Csapatunkkal közösen találkoztunk új bemutatótermünk helyiségében, a prágai Zizkovban. És elkezdtünk dolgozni.

Szakemberek kezei közt

A lányok egy profi sminkes kezei közé kerültek, aki gondoskodott a gyönyörű sminkről és a frizuráról is. És itt volt a megfelelő idő kimenni az utcára. Nemcsak a nagyszerű fotós és operatőr kísért minket, hanem a VUCH műhelyének újdonságai hátizsákok, utazótáskák, pénztárcák, kézitáskák és kiegészítők formájában. Zizkovban fotókat  készítettünk és videókat forgattunk. Érdeklődésünket felkeltette a rakpart környezete és a vítkovi nemzeti emlékmű.

Bolondos vs. Elegáns

Mivel a VUCH márkának két oldala van, a játékos és az elegáns, úgy döntöttünk, hogy két videót készítünk két stílusban. Az egyik úgynevezett "crazy", a másik pedig elegánsabb és érzékibb.

Esőcseppek között…

Annak ellenére, hogy a fotózás és a forgatás napját esős időjárás tette kellemetlenné, az eredmény megéri. Ezt ítéld meg te magad.

Válassza ki az országát