MENÜ
A TÖRTÉNETED

Színek, melyek harmonizálnak, az Invert Collection táskáinak színei

07.11.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Színek, melyek harmonizálnak, az Invert Collection táskáinak színei

A színek nem csupán a tavaszt és a nyarat uralják, hanem az idei őszt is hatalmukba kerítik, s az ősz színeit az Invert Collection táskái emelik ki leginkább. Az új táskák az Invert Collection soraiból olyan színeket társítanak, melyek leginkább kiemelik a táskák szépségét és remekül harmonizálnak.. És minden alkalommal, mikor egy markáns szín egy másik feltűnő színnel társul, olyan barátság születik, mely egy életen át tart. Kölcsönösen is, sőt közted, és a varázslatos táska közt is.

   

A színek titka

Gyere, és látogass el velünk a színek világába, hogy olyan dolgokat tudj meg róluk, amelyeket még csak nem is sejtettél. Tudtad például, hogy a kutatások kimutatták, hogy a legkedveltebb szín a kék? A kék színt pedig Frida táskánk is elhozza neked. Lehet, hogy éppen ő válik majd kedvenc táskáddá széles e világon. A következő szín, mellyel Gianni táskánk is büszkélkedhet, a piros. A piros színről az a legérdekesebb tény, hogy a kisgyermekek elsőként tudják megkülönböztetni az összes többi színtől.

Ferfiak és színek?

Különböző szaktanulmányok kimutatták, hogy az emberek többsége akár 1 millió színárnyalatot is meg tutnak különböztetni, sőt létezik egy kis csoport, mely akár 100 millió árnyalatot is meg tud különböztetni. Ami viszont a férfiakat illeti, a nők szerint csak az alap színskála színeit tudják megkülönböztetni.  Felróhatjuk ezt vajon nekik? A tudósok megállapították, hogy a színek megkülönböztetésének képességét  a gének is befolyásolják, és ezek egyértelműen a nőknek kedveznek. Az Invert Collection táskáinak színeit azonban a férfiak is képesek megkülönböztetni, nem kell félnetek.

Invert Collection

Az Invert Collection táskáit nagynak és stílusosnak nevezhetnénk a levéltáskák közt, melyek megfelőlek bármely alkalomra. De a szépség nem minden, az Invert Collection táskái praktikusak, eredeti farmer anyagból készültek, és két villámzáras zsebbel vannak ellátva, valamint két belső zsebet rejtenek az apróságok tárolására. Remekül illenek majd a kezedbe, s színpompás barátnőd minden esetben ajándék csomagolásban érkezik. Mondd csak, te ellen tudsz állni nekik?

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival