MENÜ
A TÖRTÉNETED

Táskák, melyek színe a hold fényének versenytársa

13.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Táskák, melyek színe a hold fényének versenytársa

A férfiak számára a retikülök a hölgyek legrejtélyesebb kiegészítői. Nemcsak azok tartalma rejtély számukra, hanem mennyiségük is. Ez igen nehéz lehet, hisz a férfiaknak nem tudjuk elmagyarázni, mily szükségszerű és nélkülözhetetlen társ a retikül. Így egy nem lehet elég tökéletes boldogságodhoz. A statisztikák alapján a nők 3 százaléka ismeri be, hogy retikül-szenvedélye gyűjtői szenvedélynek is mondható, s több, mint száz retiküllel rendelkeznek. Neked mennyi van? Te is retikül-mániában szenvedsz? Így vagy úgy, a gyűjteménybe mindig jól jön egy újabb darab.

 A tökéletes retikül titka

Arról, hogy hogy kéne kinéznie a tökéletes retikülnek, sok vital alakult már ki. Mi azonban tisztán látunk ez ügyben. Egy retiküllel sosem válhatsz egy tökéletes retikül, mely alkalmas minden alkalomra, tulajdonosává. Éppen ez az oka annak, hogy mindjárt többre is szükséged van. Tökéletes nyári retikül mely alkalmas a stransra és estére is? Leleplezve! Fedezd fel titkát a Moonlight collection retiküljeivel.

 Moonlight collection

Napsütötte vízpartra készülsz, vagy a holdfényben úszó éjszakában szórakoznál inkább? Van már olyan táskád, mely megfelel a nyári napokra, s a tökéletes éjszakákra egyaránt? Úgy gondolod, ilyen nem létezik? Megmutatjuk neked, hogy mégis. A Moonlight kollekció táskái a játékoság és elegancia megtestesítései egyidejűleg, s oly társak, melyek bármely alkalomra ideálisak, s felélénkítik ruhatárad. Leleplezted hát a tökéletes nyári táska rejtélyét, most azonban a választás nehéz feladata előtt állsz…

A színek játéka

A Moonlight Collection táskáiban több közös vonás is akad. Nagy tárolóhellyel rendelkeznek, figyelemfelkeltő és praktikus, színeikben és természetükben azonban különbözőek. Például a Darkness táska egy elegáns hölgy, míg a Sunset táska bánatban a legjobb barátnőd. Csak rajtad áll, melyik vidám és szórakoztató hölgyünket választod. Már választottál is?

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival