MENÜ
A TÖRTÉNETED

Új sztár kollekció a láthatáron? Karórák a Comete Collection-ből

22.02.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Új sztár kollekció a láthatáron? Karórák a Comete Collection-ből

A híre Halley üstököst egyszer láthatjuk 75 vagy 76 évente, legutóbb a Föld közelében 1986-ban jelent meg, s hogy újra láthassuk fényét, 2061-ig kell várnunk. Egyszóval különleges, épp úgy, ahogy a VUCH karórái is. A jó hír azonban az, hogy a VUCH új karóra kollekciójára nem kell újabb évtizedeket várnod. Lehetséges azonban, hogy éppúgy felvillanyoz majd, mint a leghíresebb üstökös. Sztár szeretnél lenni, bárhová menj is? Hagyd magad elcsábítani a Comete Collection karórái által.

Hallgass meg egy történetet…

 „Nem bírtam már tovább, s megrendeltem… Miután megnyitottam számítógépem képernyőjén az álmaim karóráját mutató ablakot már vagy tizedszer. Elég volt egyetlen kattintás az egérrel, s máris kosárba helyztem. Gondolatban tisztán láttam, mihez veszem majd fel, s mikor viselem majd először. Ismered az érzést, mikor feszülten várod, hogy a megrendelt csomag végre megérkezzen? Hát én pont ezt éltem át! Csengettek! Felpattantam, s rohantam le a lépcsőn...

Már itt van!

…a postás az ajtó előtt állt, s átadta a kis csomagot. Már az ajtóban állva kibontottam. Örvendezve nézegettem a masnival díszített ajándékcsomagolást. Pontosan úgy éreztem magam, mint Karácsonykor a karácsonyfa mellett. A dobozt óvatosan kibontottam, s nézegettem a karórát, mely csuklómon sokkal szebbnek bzonyult, mint a képeken. Most már nem adom ki a kezemből!...“

Fehér vagy fekete-fehér?

A Comete Collection karóra kollekció két tipusú számlapot kínál fel. A fehér vagy a rendhagyó fekete-fehér számlapot részesíted előnyben? Így vagy úgy, választásod tutira nyerő lesz majd.

Játékos pöttyök vagy elegáns fekete

A Comete Collection karórái az óraszíjak játéka. Mi a legjobb az óraszíjakban? Hogy rendszeresen cserélheted őket, ezzel mindig új külsőt kölcsönözve VUCH karórádnak. Melyik tetszett meg elsőként? A színes óraszíjak, melyeket szórakoztató pöttyök díszítenek, az ezüst színű óraszíj, mely mintha csillagporból készült volna, vagy az elegáns fekete óraszíj, mely minden outfit-edhez illeni fog majd?

Ajándék?

A karóra még mindig a legszebb és legpraktikusabb ajándékok egyike. Hiszen a karóra mégiscsak kettő az egyben ajándék, mely lehet praktikus kiegészítő, s feltűnő ékszer is egyben. A VUCH karóra gyönyörű ajándékcsomagolásba csomagolva érkezik hozzád, ezzel ajándékötletet is adva számodra szeretteid születésnapjára, Karácsonyra, vagy évfordulóra. Végülis az örömszerzés érdekében saját magadat is megajándékozhatod néha.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival