MENÜ
A TÖRTÉNETED

VUCH alsónemű, mely téged is magával ragad!

14.02.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

VUCH alsónemű, mely téged is magával ragad!

Ismered az érzést? Tökéletes az öltözéked, de nem érzed kényelmesen magad a nem megfelelő alsóneműnek köszönhetően.  Nem hiába tartják úgy, hogy az alsónemű az öltözék alapja. Nem csupán a kellemes anyag és szabás miatt kell tökéletesnek érezned magad benne, követnie kell tested vonalát és tetszenie is kell a fazonnak már első látásra. És annak ellenére, hogy nem látszik a ruha alatt, a megfelelő alsóneműben egyszerűen remekül érzde majd magad és önbizalmad is mennyei magasságokba emeli. Láttad már a veszélyesen szépséges VUCH bugyikat?

Az első női bugyik? Üdv a 18. században

Tudtad, hogy az első női bugyik csupán a 18.században jelentek meg? Biztosan arra gondolsz, mi tis hordtak a nők addig? A válasz nagyon egyszerű: csak többrétegű és széles szoknyákat. Mivel nem viseltek bugyit, az angol törvény elvárta a nőktől, hogy összezárt térddel üljenek. Az idő múlásával azonban a szoknyadivat változása és a kánkántáncosnők öltözéke – az egyre több kivillantott bőrfelület miatt- is azt eredményezte, hogy a női bugyik is egyre kisebbé váltak.

VUCH bugyik

A kiváló táska-, pénztárca kínálatunk, vidám zokni és kiegészítő kollekciónk után a VUCH márka most minden lánynak és nőnek is meglepetéssel készült, egy bugyikollekcióval, mely a VUCH márka minden előnyét egyesíti. Nagyon kényelmes és játékos dizájnú darabokról van szó. Az is felvidít majd, hogy vidám csomagolásban érkeznek hozzád. 

Hipster vs. Tanga

Melyik szabás számodra a megfelelő? A Hipster bugyikat részesíted- e előnyben, melyek fekete, fehér és piros színben kaphatóak, vidám pöttyökkel borítva és elegáns csipkével kiegészítve? Esetleg strig változatú alsóneműnknek nem tudsz ellenállni, melyről szintén nem hiányozhatnak a kedvelt és vidám pöttyök sem? Esetleg nem kötsz kompromisszumot és mindkét darabbal megajándékozod magad?  

A kényelmed nekünk fontos

Az alsóneműben légiesen és kényelmesen kell érezned magad. Ez volt a mi célunk is! A VUCH megmutatja, milyen érzés olyan bugyit viselni, melyet első látásra és tapintásra is megkedvelsz.

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival