MENÜ
A TÖRTÉNETED

VUCH ékszerek rozsdamentes acélból

14.03.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

VUCH ékszerek  rozsdamentes acélból

Ékszerdobozkád VUCH ékszerrel gazdagodott? Akkor elárulunk neked egy titkot… Bizonyára ő is, ahogy minden VUCH ékszer,  rozsdamentes acélból készült. Mitől oly különleges ez az alapanyag? S miért szeretsz bele első látásra és felpróbálásra a VUCH varázslatos nyakékeibe, fülbevalóiba, karkötőibe, gyűrűibe s varázslatos szettjeibe, melyek rozsdamentes acélból készültek? A válasz egyszerű, ezért meg is osztjuk  veled.

Mikor született meg a rozsdamentes acél?

A rozsdamentes acél először már a  19. században jelent meg, mikoris egy  laboratóriumban állították elő. Előállításának oka az igyekezet, oly fémet találni, mely nem korrodálódik oly könnyedén, mint az egyszerű acél vagy vas. Annak ellenére, hogy eleinte főképp a  motorizációban alkalmazták, nem tartott soká, s az ékszerek világában is megtalálta helyét.

A rozsdamentes acél előnyei

A  rozsdamentes acélból készült ékszerek egyre közkedveltebbek, ennek oka az alapanyag külleme s tulajdonságai. A felhasznált  tipuksan tükröző hatású alapanyag szilárdságával, vízhatlanságával, ám főképp hipoallergén tulajdonságával tűnik ki, melyet biztosan értékelni fognak azon hölgyek és lányok, kik más tipusú ékszert nem viselhetnek.

Nagyszerű alapanyag, fantasztikus külső

Mely ékszerek egyesítik a nagyszerű alapanyagot és fantasztikus küllemet? Úgy gondoljuk, hogy már sejted is! Igen, a VUCH ékszereiről van szó. Modern, decens ám egyben feltűnő is, s ezek egyben az ékszerek másik nevei is. Amennyiben még nem látogattad meg az ékszerek szekciót, bemutatjuk neked, mire számíthatsz. A minták gazdag kínálatát, a színek széles palettáját, s szinte végtelensok kombináció lehetőségét találod ott. Amennyiben szeretnéd outfit-ed ékszerekkel  tökéletesítenéd, egyedi szettekkel várunk téged.

 Mihez? Mindenhez!

Ha azt kérded,  milyen szereléshez illenek majd a VUCH  rozsdamentes acél ékszerei, hidd el, szinte mindenhez. Annak ellenére, hogy egyszerű formatervezésűek, nem hiányzik belőlük az egyediség, s minden outfit-ed feldobják majd.

Oly ékszereket keresel, melyek hipoallergének, s gazdagítani fogják ékszerdobozodat bármely alkalommal viselhető darabokkal? Figyelmed nem kerülhetik hát el a VUCH ékszerei. Melyik lesz a tiéd?

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot! Termékek egy helyen. Bemutatjuk a Vuchlookot!
Egy modell ajánlása! Egy modell ajánlása!
A VUCH márka segít és vele együtt te is A VUCH márka segít és vele együtt te is
Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival