MENÜ
TRENDEK

Ugrálással a szebb testalkatért

13.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ugrálással a szebb testalkatért

Ugrálással a szebb testalkatért

Annak ellenére, hogy az aktuális időjárás nem éppen kedvező, a naptár jócskán jelenti, hogy pár hónap elteltével beköszönt a nyár. Reméljük, hogy pár hónapig itt is marad. Sok nő pont a nyári hónapok előtt kezd el foglalkozni az alakjával. De miként tegyünk szert csodaszép alakra szórakoztató formában? Most olyan edzésfajtákat gyüjtöttünk össze, melyek tökéletesen alakítják a testet, így gyorsan függőséget okozhatnak.

Bízzon a Fitness Bootsban

A Fitness Boots egy speciális sportcipő, mely a természetben való mozgásra lett teremtve, de beltéri aktivitásoknál is remekül használható. A Fitness Boots része egy rúgó a talprészben, mely a lengések 80%-át képes csillapítani, így nem terheli annyira a térdet, mint más edzésfajták.

Szép testalkat a Fitness Bootsnak köszönhetően

A Fitness Bots-t használhatod aerob edzésnél, testalkatod formázásánál, erősítő és feszesítő gyakorlatoknál vagy futásnál is. A cipőben található rúgónak köszönhetően rengeteg izmot erősíthetsz meg, főként a hasat, a medencét illetve a combot. Az egyszerű ugrálással is látványos eredményt érhetsz el a Fitness Boots-szal. Mire vársz?

T mint Trambulin

És ha már az ugrálásnál tartunk, nem szeretnénk megfosztani egy következő, nagyon szórakoztató edzésmódszertől sem, s bár nem tűnik úgy, könnyedén megizzadsz közben. A Trambulinos edzés, Amerikából érkezett, és az aerobik edzés típusai közé tartozik, amelyek leginkább csoportban végezhetőek. A trambulin edzés egyszerű koreográfiájú, és energikus zene kíséri, mely remek  teljesítményre sarkall. Akárcsak a Fitness Boots, a trambulin és effektív és ízűletbarát edzésforma.

Csoportban vagy otthon

A trambulinos edzés hatékony, mellyel 30 perc alatt 280 kalóriával többet égethetsz el, mint egy standard edzés folyamán. A trambulin jelenleg egész Európában közkedvelt, olyan mozgás ez, amit tipikusan csoportban végzel, amely motiváll a jobb eredmények elérésére. Trambulint azonban haza is beszerezhetsz és kedvenc sorozatot kőzben formálhatod alakodat.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet
Indítsd a tavaszt minimalista ruhatárral. Hány darab elég? Indítsd a tavaszt minimalista ruhatárral. Hány darab elég?
A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is
A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról