MENÜ
INSPIRÁCIÓ

Vuch pénztárcák, minden napod bearanyozzák.

13.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Vuch pénztárcák, minden napod bearanyozzák.

Mindenkinek szép napot kívánok ?. Ma egy könnyed cikkel készültem, szeretném megmutatni, mit kaptam a vuch.hu webáruházból. Egy ilyen márkájú pénztárcáról van szó. Tulajdonképpen valahogy nem is regisztráltam ezidáig a webáruház létezését, amin agy hiba volt, hiszen első látásra beleszerettem tárcáikba és táskáikba. A webáruházban további kiegészítőket is kínálnak.

 Mindig csak pici tárcák tulajdonosa voltam, pár forint értékben. Ne mis nagyon hordtam magamnál, de lehet, hogy csak azért, mert egy szebb tárcám sem volt. Ez azonban megváltozott, mióta megvan ez a Vuch tárcám ? Tulajdonképpen mindig is akartam egy hosszabb és nagyobb tárcát sok-sok zsebbel. Egy olyat, amely praktikus és első látásra egyedi, lányos, és aranyos ? A tárca minőségileg varrott, nem foszlik és fejtődik. Zárása kapcsos megoldású, ami nekem jobban tetszik, mint a villánzáras. Amint láthatjátok, a színe bézs és pöttyös, al elején nagy W alakú logóval és Vuch felirattal. A belsejében 12 kártyatartó zseb van, amit én ugyan nem mindig használok ki, mivel nemrég kezdtem kártyagyűjtésbe :D A legnagyszerűbb azonban az, hogy könnyedén elfér benne a telcsim is ? Ezért akár levéltáskaként is hordható, tehát 2 az 1-ben funkciós. A pénztárcához egy Vuch kártyát is kaptam, melyre betölthetem a nevem és telefonszámom, így ha elveszteném, a megtaláló elér.

 A szállítás nagyon gyors és a tárca gyönyörű ajándék csomagolásban érkezett, egy masnival átkötve. A tárca ajándék zsákocskában volt, amely tökéletes csomagolás  akár utazásokhoz is. ? Ezt az alábbi linken szerezheted be.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Milyen kiegészítőkkel díszítheted őszi outfited? Milyen kiegészítőkkel díszítheted őszi outfited?
A 2020-AS NYÁR TRENDJEI, főszerepben - a Vuch újdonságai A 2020-AS NYÁR TRENDJEI, főszerepben - a Vuch újdonságai
Új VUCH napszemüveg modellek Új VUCH napszemüveg modellek
A tavaszi újdonságainkkal te is kivirágzol! A tavaszi újdonságainkkal te is kivirágzol!