A VUCH nemcsak a kiegészítők világát hódította meg, hanem diktálja a divatot a ruhatervezésben is!

Nem hiába szoktunk mondani amióta világ a világ, hogy a ruha teszi az embert. A pszichológusok is megegyeznek abban, hogy ruházkodási szokásaink nagymértékben hatnak hangulatunkra pszichénkre. Szeretnéd a saját bőrödön megtapasztalni, hogy egy jól kiválasztott ruhadarab az egekig repítheti önbizalmad? Ha igen, akkor ne habozz és ismerkedj meg a VUCH újdonságaival, melyek lányoknak és nőnek is hihetetlenül illenek.

Ruhadarabok, melyek nem hiányozhatnak ruhatáradból

Az új VUCH ruhadarabok már alig bírják kivárni, mikor válhatnak gardróbod részévé. Miért érdemes őket beengedni oda? Jó pár érvet tudunk mondani. A VUCH ruhadarabok tervezése során figyelembe vettük a vásárlók kéréseit és olyan termékeket mutathatunk be nektek, amelyek stílusosak, játékosak, valamint praktikusak és nagyon kényelmesek egyben.

Raglan, a tökéletes

A raglan különleges szabásának köszönhetően világméretekben hódít és biztos téged is elvarázsol. Nagyon lágy hatással bír a fehér színű rózsaszín ujjú Nadia Light raglan, a Nadia White raglan a kontraszt színek látványosságán alapul, szintén fehér színű, viszont fekete ujjakkal. A Nadia Black pedig méltán büszkélkedhet a fekete színével és rózsaszín ujjakkal. Melyiket választod? 

Bodyk, amelyek kiemelik a nőiességedet

A body az egyik legcsábítóbb ruhadarab. Képes tökéletesen hangsúlyozni a női idomokat. Ezért legalább egynek mindenképpen kéne lennie a szekrényedben. A VUCH hosszú ujjú body tökéletesen illik nadrágokhoz, ruhákhoz és rövidnadrágokhoz, és három gyönyörű színben kapható. Az elegáns fekete Body Black Dots-t választod? Jobban tetszik a visszafogott body White Dots? Vagy a piros Red Dots rabolta el a szíved?

Veszélyesen kényelmes pulóverek

A VUCH pulóverek tökéletes társak a hideg napokon. A két szín kombinációjának köszönhetően különböznek a többi pulóvertől és nyilvánvalóan eredetiek és stílusosak. Sőt mi több, kellemesen melegítenek és hihetetlenül kényelmesek. Már a kezdetben három színben elérhetőek. Szürke - rózsaszín pulóver, amely a Lorein Grey nevet viseli, a kék pulóver a Lorein Blue névvel valamint a lila-sárga pulóver, melynek fantázianeve Lorein Black.

Felső amit leggingshez terveztek

Olyan felsőt keresel amely illik a leggingshez? Akkor megtaláltad. A VUCH alkotóműhelyében három rövidujjú hosszított póló készült, amely nem egy férfi figyelmét felkelti.  Megtetszett a piros maxi Red felső? Vagy a divatos menta színű Mint felső? Vagy inkább a szürke maxi Grey pólóra voksolsz?

Ruhatárad epekedve vágyakozik egy új darab után. Lepd meg és válassz olyan ruhát, amelyben mindenkinek tetszeni fogsz.

Válassza ki az országát