A prágai showroom első születésnapja

Kevesen tudják, hogy prágai boltunk nemrég ünnepelte az lenyűgöző megnyitó első évfordulóját. Az ilyen esemény nagyszerű megünneplése elengedhetetlen, ezért összeültünk és pár napon belül szétküldtük a megívókat! Még ha a VUCH márka eseményei Chrudim-ban, a székhelyünkön kerülnek többnyire megrendezésre, minden prágai boltunkban rendezett esemény különleges, és ez most sem volt másképp! Érdekel, milyen hírességek voltak jelen VIP ünnepségünkön?

A VUCH Showroom születésnapján híres arcok is gratuláltak

A prágai showroom Žižkovban, a Bořivojova utcában van, és pontosan itt, 9.9-én, szerdán, kb. 17 órakor kezdtek gyülekezni a vendégek. A meghívottak között volt pl. Sharlotta, Denisa Pfausnerová, Radka Pavlovčinová, Marie Renčová és még sok más személy a média világából.

Az újdonságok még ki sem hűltek és egyenesen a kifutóra vándoroltak  

A teljes fogadás kellemes légkörben zajlott. Volt mit ünnepelni, és így az eseményen nem hiányozhatott a sok fantasztikus étel és ital sem. A fogadás a márka alapítóinak, Martin Kus és Ondřej Hyrše beszédével kezdődött. Kis időn belül a meghitt boltunk valódi kifutóvá változott. Radka, Maruška és Nicol könnyedén, elegánsan és bájosan bemutatták legújabb táska kollekciónkat. A résztvevők lettek így az első nézők, akik először szemügyre vehették újdonságainkat. Saša Šeflová, a super.cz szerver szerkesztője is kipróbálhatta, milyen lehet modellnek lenni, és véleményünk szerint a kellemes feladatot tökéletesen teljesítette! Még néhány fénykép és interjú a sajtó számára, és a korlátlan szórakozás kezdetét is vehette.

Az ünnepség vége hét órára lett tervezve, de ahogy ez lenni szokott, ha az ember jól érzi magát, sokkal tovább tartott. Bővebben, hogyan is zajlott a teljes ünnepség, megnézheted itt: :


Még egyszer köszönjük minden résztvevőnek és örömmel várjuk a következő eseményt. A legközelebbi születésnapon Veled is találkozunk?

 

Válassza ki az országát