Tavasz örömmel: Virágozz a VUCH nagykövetével

A együttműködés folytatása Lucka Borhyovával olyan, mint maga a tavasz – mutatja, hogy együtt nem félünk új, friss irányba elindulni. Lucka rendkívül inspiráló személyiség, aki a tavaszi kampánynak kölcsönözte saját báját, optimizmusát és látványos eleganciáját. Ezek az értékek tükröződnek a VUCH márkának szabott ambíciókban is.

A márkánk nagykövete, Lucka Borhyová, ikonikus hátteret biztosított az új tavaszi kampány fotózásához. A vizuális anyagok gyengéd tavaszi árnyalatokban úsznak, amelyeken át az elegancia és az időtlenség árad. Pontosan ezek az értékek jellemzik Luckát is. „A fotózást teljesen élveztem. Tavasszal születtem, így ez az időszak az örök szerelmem. Most ezt az időszakot üdvözöltem egy fantasztikus csapattal és a VUCH tavaszi bestsellereivel. Minden virágzik, ébredezik. És pontosan ilyen érzésem volt az új tavaszi kampány fotózása során is,” összegzi benyomásait a fotózásról a nagykövetünk.

Lucka számunkra inspirációt jelent, ezért nagyon örülünk a közös munka folytatásának, amelyet idén tavasszal nagyon finoman és frissen fogtunk fel. „A közös munkát elképesztően pozitívan élem meg. Nagyon örülök, hogy a VUCH márkakövete lehettem. Értelmet találok benne – legyen szó arról, hogy bemutathatom a nőknek a közelgő szezonok újdonságait, de azért is, mert bemutathatom a VUCH termékek teljes skáláját minden adódó alkalomra,” írja le a közös munkát Lucka.

Alakítsd át te is a gardróbodat a tavasz beköszöntével, és hagyd, hogy éppen Lucka vezessen. Lucka velünk készítette el a tavaszi bestsellereket, amelyeket az új szezonban örömmel fogsz viselni. Inspiráld magad a nagykövetünk választásával, és fogadj az ikonikus Vuškákra, amelyeket a különböző tavaszi öltözékekhez stílusosan kombinálhatsz.

Melyik a VUCH portfóliójának tavaszi ékköve, amit Lucka, a kampányunk ragyogó arca választott legyőzhetetlen kedvencének? „A nagy kedvencem a Benita Pink táska. Imádom a színeket. A világos rózsaszín különleges, nem mindig találkozik az ember ilyen szép színnel. És éppen ez a pasztellszín jelképezi a tavaszt. A kivirágzott virágok színe, és főleg ez egy olyan táska, amibe sok minden belefér. Mindig előnyben részesítem, ha munkába megyek, hogy legyen egy tágas táskám a pénztárcámra, naptáramra, kulcsaimra, de még valami pluszra is.”

Rozkveť s Luckou a produkty VUCH

 

Luckával együtt lépünk a tavaszba, tele örömmel az új lehetőségek miatt, amelyeket a közös munka hoz számunkra. A tavaszi kampánnyal ambasszadornkkal együtt üdvözöljük az új szezont a várakozással, hogy együtt virágozhatunk és friss, egyedi nézőpontot hozhatunk a divatra.

 

Válassza ki az országát