PHOTOSHOOT BACKSTAGE VUCH

Gondolkodtál már azon, hogyan jönnek létre a weboldalunkat, facebook vagy instagram profilunkat díszítő képek? Így! Helyezd magad kényelembe és engedd, hogy inspiráljunk, most beavatunk a kulisszatitkokba.

Azon töprengtünk, hogy hová is fogod hordani a hátizsákunkat, táskánkat vagy pénztárcánkat. Kulturális eseményeken való részvétel esetén az estélyi ruhádhoz biztosan nem választod majd az egyik „outdoor“ hátizsákunkat sem és gondolom, hogy a parkban való korcsolyázáshoz sem lesz igazi társad a SENSE kollekciónk elegáns táskája. Minden „vusit“ más alkalomhoz használhatsz, a megfelelő kiegészítő kiválasztása alapos tervet igényel, és ezért mi is az utolsó részletekig összehangoltuk a szereléseket a hozzájuk illő kiegészítőkkel.

Helyszínül a pardubicei Automatikus malom területét választottuk, amely megfelelt az elképzeléseinknek. A kültéri stúdió és a háttér például a májusi kidíszített udvar, régi malmok romos helyiségei, fényes téglafalak, leállított foodtrack vagy éppen egy helyi kávézó kis meghitt részei voltak.

Talán három gyönyörű modellünk, Terka, Christina és Majda éppúgy élvezte a fotózást, mint mi. Mindegyikük többféle ruhát, pózt és helyet próbált ki, attól függően, melyik környezetbe illett jobban a megalkotott szerelés és kiegészítők kombinációja.

Néha a lányokat be kellett állítani és néha a fotósnak kellett alkalmazkodnia.

Tadám! És már majdnem kész. Alig várod, hogy láthasd, hogyan készültek a fotók? ? Akkor kövesd a Vuch-ot!

Válassza ki az országát