ÚJ VUCH web: továbbfejlesztett dizájn és sok funkció

Az egyik legfontosabb célunk az, hogy a webáruházunkban a lehető legkellemesebbé és könnyebbé tegyük a vásárlást. Ezért bemutatjuk a weboldal új kialakítását és a kibővített funkciók sorozatát, amelyek megkönnyítik és gyorsabbá teszik álmai termékének felfedezését. Mik az újdonságok a www.vuch.hu weboldalon, és milyen új információk vannak a www.vuch.info weboldalon?

 Mert a megjelenés számít

Egyszerűség, tarka színek és a termékek. Pontosan ez az, amit az új, továbbfejlesztett webdesign kínál, amelyet úgy terveztünk meg, hogy a vásárlás a legélvezetesebb élmény legyen.

Praktikus szűrők

Ez a funkció különösen előnyös azoknak a nőknek, akik pontosan tudják, mit akarnak! Szeretnél egy lila pénztárcát? Pöttyös táskát keresel? Vagy szeretnél egy remek ajándékot találni egy barátodnak, 6500 Ft-ig? Akkor biztosan tetszenek majd azok a praktikus szűrők, amelyek lehetővé teszik, hogy árut szín, minta, anyag, kapocs és ár alapján keresd.

Áttekinthető besorolás

Áttekintés és rend a termékekben! Ha azt szeretnéd látni, hogy mely termékek az újak a weben, vagy az árut besorolni a legolcsóbbtól a legdrágábbig, új szűrőket is hozzáadtunk, amely megkönnyíti a vásárlást és időt takarítasz meg!

WEbkategóriák

Talán emlékszel arra, hogy a múltban a táskák, pénztárcák vagy mondjuk a kiegészítők egyedi kollekciók szerint voltak besorolva. Újabban további kategóriákat adtunk hozzá. Például felosztottuk a táskákat nagyméretű, kézi, váll, boríték, crossbody, utazótáskákra és így tovább, így minden típusból láthatod az összes táskát az összes kollekcióból!

Összevonva a gyermek weboldallal

Míg korábban a gyermekeknek szánt termékeket a VUCH Kids webáruházban lehetett megtalálni, most mindent egyetlen weboldalon találsz. Most vásárolhatsz a Vuchon magadnak, kedves párodnak és a gyerkőcödnek is! Néhány kattintással praktikusan és stílusosan felszerelheted az egész családot. 

ÚJ PR web tele érdekes információkkal

Szeretnéd tudni, mi újság a VUCH-ban? Szeretnél benézni a cégünk színfalai mögé? Akkor látogass el az új PR weboldalra egy átkattintással a weboldal alsó részén vagy a www.vuch.info weboldalra kattintva. Ezen a weboldalon megtalálhatod a márka kezdeteit, a nagykereskedelemről szóló információkat, a nonprofit szervezetekkel való együttműködésről szóló tudnivalókat és sok más érdekes információt!

Győződj meg róla, hogy a webáruházunkban a vásárlás még élvezetesebb könnyebb és gyorsabb lehet, mint valaha.

Válassza ki az országát