VUCH csapat: Csodálunk mindenkit, aki ebben a helyzetben segít, és mi is szerettünk volna segíteni

A jó hírből sosem elég. A mondat, amely ebben az időszakban kétszeresen is érvényes. A VUCH cseh márka csapata is figyelemmel kíséri a helyzetet az utolsó pár hétben, és izgatott volt, hogy a csehek hogyan tudnak segíteni maguknak nehéz pillanatokban. Számos okos varrónő ingyen kezdett varrni maszkokat, a szomszédok elkezdték segíteni egymást, az emberek gyűjtéseket szerveztek, és a VUCH szintén úgy döntött, hogy nem tétlenkedik. 4500 maszkot és 170 FFP2 légzőkészüléket vásárolt, és átadta a Chrudim-i kórháznak.

Amikor az emberek segítenek egymásnak

Az emberek abszolút hihetetlenül reagáltak a védőeszközök hiányára, és a híres ügyes cseh kezeik és kedvességük segítségével megmentették a helyzetet. A koronavírus elterjedésének kezdetén a VUCH márka úgy döntött, hogy kevés lesz a védőfelszerelés, és ezért  elkülönített egy összeget annak vásárlására. Ezt követően felvette a kapcsolatot a külföldi beszállítóival, hogy megszervezzék a védőeszközök vásárlását és átadását. Külföldön sikerült megegyezniük és így vételárért vásároltak maszkokat.

Külföldről repülővel egyenesen Chrudimba

A védőfelszerelés kifizetése után a VUCH csapata türelmetlenül várakozott a küldeményre, amelyet repülővel közvetlenül Chrudimba rendeltek. Annak ellenére, hogy a jelenlegi helyzetben a légi szállítást sokan használják és késések lehetnek, a szállítmány időben megérkezett. A VUCH márka 4500 maszkot és 170 FFP2 légzőkészüléket tudott átadni a Chrudim-i kórháznak, és segíteni tudta azokat, akiknek a jelenlegi helyzetben leginkább szükségük van rá

Védőfelszerelések a Vuch csapat számára is

A VUCH márka jól tudja, hogy nem működhet nagyszerű alkalmazottai nélkül, akik ezekben a napokban is csomagokat küldenek, hogy szebbé tegyék ügyfeleik napjait és mosolyt csaljanak az arcukra. Maszkot rendeltünk számukra, hogy munkájuk a lehető legbiztonságosabb legyen.

Mindenki megérdemel egy hatalmas köszönöm-öt

Végül a VUCH tulajdonosának bátorító szavai: „Örülünk, hogy mindenki megpróbál segíteni! És ez talán a legértékesebb dolog, amelyet ez az időszak ad nekünk! Az emberek fantasztikusak és mi örülünk ennek. Adjátok tovább az örömöt és a pozitív gondolkodást. Hamarosan minden véget ér, és csodálatos nyárunk lesz! ”

Válassza ki az országát