A legnépszerűbb Vuch cipők újra raktáron, új színekben is

Szükséged van egy kis könnyedségre? A legnépszerűbb Vuch sneakerek újra raktáron vannak, ráadásul két új színben, amelyekre ügyfeleink szavaztak a közösségi médiában. Ezekkel a cipőkkel úgy fogsz érezni, mintha a felhőkön járnál. Azoknak a legigényesebb lábaknak terveztük őket, amelyek szeretik a stílust és a kényelmet ötvözni. Gyere és fedezd fel, miért tartoznak a Vuch portfóliójának legkelendőbb kollekciójához, és lépj velük a tavasz felé.

5+ ok, amiért Te is szeretnéd őket viselni

Tökéletes stílus és kényelem kombinációja, amely még a legigényesebb lábaknak is megfelel.

Puha, mégis stabil talp, amely memóriahabos betéttel van kiegészítve, így biztosítva a 100%-os kényelmet és a puha landolást.

Szorosan illeszkedő felsőrész, amely a rugalmas és tartós mesh anyagnak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a láb formájához.

Egyedi VUCH design, együttműködésben a vezető cseh tervezővel, Martin Brnával.

Finom részletek, apró visszaverő elemek és egy színes színpaletta, kiegészítve további két ragyogó árnyalattal.

Nová barva nejoblíbenějších Vuch botek

Szilikon megerősítés a lábfejnél és a saroknál, könnyedség, széles orr... Így folytatódhatna vidáman tovább. De mindenképpen említenünk kell, hogy vásárlóink kéréseire válaszolva a Rush teniszcipők méretskáláját bővítettük a 42-es mérettel minden színváltozatban.

Lépj a tavaszba az RUSH kollekció új árnyalataival

Amikor megkérdeztük a rajongóinkat, hogy mely új színekkel éleszthetnénk fel kedvenc Rush kollekciónkat, egyértelmű választ kaptunk, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni. A reakcióitok segítettek nekünk megoldani a színdilemmát, és két új árnyalat bemutatásához vezettek. És ebből a kutatásból egyértelműen kiderült, hogy a magabiztos és elektromos árnyalatok egyszerűen vezetnek.

A Rush Ocean frissesség áradatát hozza a lépteidbe. Ez az árnyalat nem véletlenül idézi fel a nyugodt vízfelületet és a viharos vizeket. A Rush Spectrum Violet pedig a bátorságot és a kreativitást ünnepli. Ez a merész lila árnyalat kiemel a tömegből. Ez azoknak a szín, akik mernek álmaik után menni.

Nová barva Rush Spectrum Violet

A Rush kollekció két új színe köszönetnyilvánítás a vásárlóinknak, akik segítenek formálni a Vuch portfóliójának irányát. Az új színárnyalatok egyértelmű bizonyítékai annak, hogy véleményetek számít nekünk, és komolyan vesszük őket. 

Válassza ki az országát