TRENDEK

Mit mondanak rólad a ruhatáradban található színek?

13.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Mit mondanak rólad a ruhatáradban található színek?

A színek az érzelmek kifejezőeszközei, kellemessé és otthonossá teszik lakásod, így egy-egy szín sokat elárul annak kedvelőjéről. S nagyszerű, hogy ahogy az élet, úgy ruhatárunk sem fekete-fehér. A színek összehangolásának megtanulása az első lépés az atmoszféra megváltoztatására, s ezáltal pozitívan hatni a környezetre. Például egy állásinterjú esetén. Ruhatáradat főleg kedvenc színed uralja? Gyere, s tekintsd meg velünk, mit szimbolizálnak az egyes színek.

 Varázslatosan piros

A piros szín, s főképp a tűzvörös az egyik legkirívóbb szín. A piros szín magabiztosságot kölcsönöz viselőjének, s kétségtelenül minden férfi figyelmét felkelti. A piros szín a pszihológusok szerint azon emberek kedvence, kik nem félnek kitűnni a tömegből, s kik szívesen csábítják el a körülöttük lévőket.

 Elegánsan feketében

Azt mondják, a fekete színnel semmit sem lehet elrontani. A fekete szín egyszerűen mindenhez passzol, s közkedvelt, karcsúsító hatásának köszönhetően. Azon hölgyek, kik öltözködésükben leginkább a feketére hagyatkoznak, különbözni szeretnének másoktól, s fel szeretnék magukra hívni környezetük figyelmét. A fekete szín kedvelői szeretnek magukról beszélni, mindent átlátnak, s ritkán változtatják véleményüket.

 Fehér az új kezdethez

A fehér szín a tisztaság és ártatlanság kifejezőeszköze. Azon hölgyek választják, kik változtatni szeretnének valamin életükben. A fehér az új kezdet és az az életben való egyensúly keresésének szimbóluma.

 Talán a kék…

Milyenek a hölgyek, kik a kék színt kedvelik? A kék ruházat a nyugalom, elégedettség és méltóság szimbóluma. Oly hölgyek viselik, kik szeretnek törődni partnerükkel, gyermekükkel és barátaikkal. De ne hagyd magad megtéveszteni, hogy ezek a “házitündérek” nem találnak időt magukra. Épp ellenkezőleg, képesek megtalálni az egyensúlyt családjuk és hobbijaik közt.

 Mit szólsz a zöldhöz?

Ha gyakran vagy stresszes, a zöld majd megnyugtat, ez az igazán neked való szín. A zöld szín jellemzi ruhatárad? Akkor a pszihológusok szerint csendes vagy és nem szereted felhívni magadra környezeted figyelmét. A zöld színt azon hölgyek kedvelik, kik szeretik a nyugalmat és a kényelmet.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Női alsóneműk (nemcsak) alvásra! Női alsóneműk (nemcsak) alvásra!
Figyelem, figyelem! Következnek az új napszemüvegek! Figyelem, figyelem! Következnek az új napszemüvegek!
Ajándékötletek szíved hölgyének Ajándékötletek szíved hölgyének
Miként törődjön bőrével? 4 tanács + 1 tipp Miként törődjön bőrével? 4 tanács + 1 tipp


x