MENÜ
TRENDEK

Mit mondanak rólad a ruhatáradban található színek?

13.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Mit mondanak rólad a ruhatáradban található színek?

A színek az érzelmek kifejezőeszközei, kellemessé és otthonossá teszik lakásod, így egy-egy szín sokat elárul annak kedvelőjéről. S nagyszerű, hogy ahogy az élet, úgy ruhatárunk sem fekete-fehér. A színek összehangolásának megtanulása az első lépés az atmoszféra megváltoztatására, s ezáltal pozitívan hatni a környezetre. Például egy állásinterjú esetén. Ruhatáradat főleg kedvenc színed uralja? Gyere, s tekintsd meg velünk, mit szimbolizálnak az egyes színek.

 Varázslatosan piros

A piros szín, s főképp a tűzvörös az egyik legkirívóbb szín. A piros szín magabiztosságot kölcsönöz viselőjének, s kétségtelenül minden férfi figyelmét felkelti. A piros szín a pszihológusok szerint azon emberek kedvence, kik nem félnek kitűnni a tömegből, s kik szívesen csábítják el a körülöttük lévőket.

 Elegánsan feketében

Azt mondják, a fekete színnel semmit sem lehet elrontani. A fekete szín egyszerűen mindenhez passzol, s közkedvelt, karcsúsító hatásának köszönhetően. Azon hölgyek, kik öltözködésükben leginkább a feketére hagyatkoznak, különbözni szeretnének másoktól, s fel szeretnék magukra hívni környezetük figyelmét. A fekete szín kedvelői szeretnek magukról beszélni, mindent átlátnak, s ritkán változtatják véleményüket.

 Fehér az új kezdethez

A fehér szín a tisztaság és ártatlanság kifejezőeszköze. Azon hölgyek választják, kik változtatni szeretnének valamin életükben. A fehér az új kezdet és az az életben való egyensúly keresésének szimbóluma.

 Talán a kék…

Milyenek a hölgyek, kik a kék színt kedvelik? A kék ruházat a nyugalom, elégedettség és méltóság szimbóluma. Oly hölgyek viselik, kik szeretnek törődni partnerükkel, gyermekükkel és barátaikkal. De ne hagyd magad megtéveszteni, hogy ezek a “házitündérek” nem találnak időt magukra. Épp ellenkezőleg, képesek megtalálni az egyensúlyt családjuk és hobbijaik közt.

 Mit szólsz a zöldhöz?

Ha gyakran vagy stresszes, a zöld majd megnyugtat, ez az igazán neked való szín. A zöld szín jellemzi ruhatárad? Akkor a pszihológusok szerint csendes vagy és nem szereted felhívni magadra környezeted figyelmét. A zöld színt azon hölgyek kedvelik, kik szeretik a nyugalmat és a kényelmet.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet
Indítsd a tavaszt minimalista ruhatárral. Hány darab elég? Indítsd a tavaszt minimalista ruhatárral. Hány darab elég?
A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is
A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról