MENÜ
TRENDEK

Őszi dekoráció, mely felvillanyozza otthonod

25.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Őszi dekoráció, mely felvillanyozza otthonod

Az őszi levelek már az évszak színeiben játszanak, s épp a természet kínálja fel a legjobb őszi inspirációt otthonod ékesítéséhez. S az inspiráció tényleg bárhol megtalálható, ahová csak tekintesz, s nem csak az őszi levelek, hanem a kertben látható tökök és csipkebogyó színében is. Amennyiben szeretnéd otthonod érdekesebbé tenni és megadni annak az otthon melegét, tekintsd meg tippjeinket a gyönyörű őszi dekorációhoz.

Gesztenyék és ősz? Elválaszthatatlan páros

Bizonyára te is egyetértesz velünk abban,  hogy a gesztenye elválaszthatatnal velejárója az ősznek. Kiskorunkbanlegöbbünk imádta a gesztenyéből készült játékos állatkákat. A gesztenyét azonban nem csak állatkák készítéséhez használhatja fel, a gesztenyéből gyönyörű koszorút készíthet az ajtóra, melyet elég kis masnikkal díszítenie s kész is a gyönyörű díszítés. Őszi dekoráció, kevés munkával? Végy egy nagyobb, átlátszó üveget, gyertyát helyez bele, s az üveg alsó részébe gesztenyét szórunk. Az üveget tovább díszítheted szalaggal és színes őszi levelekkel.

A tök vidám dísz, parádu s nem csak a Halloween idején

A következő közkedvelt dekoráció, mely az őszhöz kapcsolódik, a tök. Elsőként valószínűleg az ijesztő arccal díszített töklámpások jutnak eszedbe, melyek a Halloween közeledtével jelennek meg. A tök azonban észrevétlen, ám mégis hatásos dekorációként is szolgálhat. Tökváza? Miért is ne, elég eltávolítani felső részét, eltávolítani a tökbelet, belehelyezni egy vizesedényt, s beletenni a virágokat. Így születik meg a tökváza. Következő tökdíszítő tippünk alapja a fúró. Fúrj kis réseket a tökbe, tégy bele gyertyát, s gyönyörködj a végeredmény látványában.

Lenyűgöző tálka levelekből

A levélből készült tál elkészítéséhez szükséged lesz tálra, lufira, folyékony ragasztóra, ollóra, ecsetre, s természetesen őszi falevelekre. Helyezze a felfújt lufit a tálba úgy, hogy az el ne mozdulhasson, majd kend be a lufi felső részét ragasztóval, nagyjából a közepéig. Helyezd el a faleveleket egyesével a beragasztózott részre, majd mindegyiket egyengesd el az ecsettel. Hagyd száradni legalább fél órán át, utána a lufit leengedheted. A végeredmény egy gyönyörű, színes őszi falevelekből készült tál.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet
Indítsd a tavaszt minimalista ruhatárral. Hány darab elég? Indítsd a tavaszt minimalista ruhatárral. Hány darab elég?
A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is
A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról