TRENDEK

Őszi dekoráció, mely felvillanyozza otthonod

25.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Őszi dekoráció, mely felvillanyozza otthonod

Az őszi levelek már az évszak színeiben játszanak, s épp a természet kínálja fel a legjobb őszi inspirációt otthonod ékesítéséhez. S az inspiráció tényleg bárhol megtalálható, ahová csak tekintesz, s nem csak az őszi levelek, hanem a kertben látható tökök és csipkebogyó színében is. Amennyiben szeretnéd otthonod érdekesebbé tenni és megadni annak az otthon melegét, tekintsd meg tippjeinket a gyönyörű őszi dekorációhoz.

Gesztenyék és ősz? Elválaszthatatlan páros

Bizonyára te is egyetértesz velünk abban,  hogy a gesztenye elválaszthatatnal velejárója az ősznek. Kiskorunkbanlegöbbünk imádta a gesztenyéből készült játékos állatkákat. A gesztenyét azonban nem csak állatkák készítéséhez használhatja fel, a gesztenyéből gyönyörű koszorút készíthet az ajtóra, melyet elég kis masnikkal díszítenie s kész is a gyönyörű díszítés. Őszi dekoráció, kevés munkával? Végy egy nagyobb, átlátszó üveget, gyertyát helyez bele, s az üveg alsó részébe gesztenyét szórunk. Az üveget tovább díszítheted szalaggal és színes őszi levelekkel.

A tök vidám dísz, parádu s nem csak a Halloween idején

A következő közkedvelt dekoráció, mely az őszhöz kapcsolódik, a tök. Elsőként valószínűleg az ijesztő arccal díszített töklámpások jutnak eszedbe, melyek a Halloween közeledtével jelennek meg. A tök azonban észrevétlen, ám mégis hatásos dekorációként is szolgálhat. Tökváza? Miért is ne, elég eltávolítani felső részét, eltávolítani a tökbelet, belehelyezni egy vizesedényt, s beletenni a virágokat. Így születik meg a tökváza. Következő tökdíszítő tippünk alapja a fúró. Fúrj kis réseket a tökbe, tégy bele gyertyát, s gyönyörködj a végeredmény látványában.

Lenyűgöző tálka levelekből

A levélből készült tál elkészítéséhez szükséged lesz tálra, lufira, folyékony ragasztóra, ollóra, ecsetre, s természetesen őszi falevelekre. Helyezze a felfújt lufit a tálba úgy, hogy az el ne mozdulhasson, majd kend be a lufi felső részét ragasztóval, nagyjából a közepéig. Helyezd el a faleveleket egyesével a beragasztózott részre, majd mindegyiket egyengesd el az ecsettel. Hagyd száradni legalább fél órán át, utána a lufit leengedheted. A végeredmény egy gyönyörű, színes őszi falevelekből készült tál.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Női alsóneműk (nemcsak) alvásra! Női alsóneműk (nemcsak) alvásra!
Figyelem, figyelem! Következnek az új napszemüvegek! Figyelem, figyelem! Következnek az új napszemüvegek!
Ajándékötletek szíved hölgyének Ajándékötletek szíved hölgyének
Miként törődjön bőrével? 4 tanács + 1 tipp Miként törődjön bőrével? 4 tanács + 1 tipp


x