VUCH

Contrast Collection, kontraszttal teli tárcák

13.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Contrast Collection, kontraszttal teli tárcák

Nem hiába mondják, hogy az élet kontrasztokkal teli, s hogy semmi sem csupán fehér vagy fekete. S ez így van rendjén, hiszen így jöhetett létre a színekkel teli, kontrasztos kollekciónk. S a színek az életöröm alapjai. Melyik pénztárca hozza el számodra az örömöt a Contrast Collection -ből?

Contrast Collection

Az új Contrast Collection formaterbezésének alapjai a színek, melyek kontrasztosak, s illenek egymáshoz, így alkotva egy figyelemfelkeltő terméket. Például az April pénztárca egy lila hölgy, zöld színnel ékesítve, s a March pénztárca rendhagyó piros-lila kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Melyiket részesíted hát előnyben?

12 pénztárca, 12 lehetőség

A Contrast Collection 12 új pénztárcát hoz el számodra, épp annyit, ahány hónap van egy évben, s mindegyikük különleges és érdekes. Ahogyan a pénztárcák is. Új pénztárcád lehet az egyik nagy bezárható zsebbel rendelkező pénztárca, melyben elég hely jut a bankóknak, vagy azon tárcák egyike, melyek a legkisebb helyeken is elférnek.

Mókás medállal ellátott pénztárcák

Minden Vuch pénztárca valami plusszt rejt magában, mi több, legyen az egy fényképek tárolására alkalmas zseb, melynek köszönhetően szeretteid képeit mindig magadnál tarthatod, vagy Vuch kártya, minek köszönhetően könnyen visszakapod tárcádat elvesztés esetén, vagy a stílusos medál. Azt egy kisebb pénztárcával kaphatja meg a Contrast Collection-ból. És ez már megéri, ugye?

Pénztárcát ajándékba

Mit kívánunk leggyakrabban az ünnepeltnek? Hogy legyen boldog, egészséges..És? Gazdag! S gazdagságukhoz szükségük van egy stílusos pénztárcára is. A Contrast Collection pénztárcái ajándékcsomagolásba csomagoltak, s praktikus ajándékként szolgálnak, melyet neked is becsomagolunk.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival Örömteli, stílusos és színes karácsony a Vusival
Ezeknek a táskáknak nem tudsz majd ellenállni. Csekkold újdonságainkat a Sense Collection soraiból Ezeknek a táskáknak nem tudsz majd ellenállni. Csekkold újdonságainkat a Sense Collection soraiból
Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el
A VUCH nyári fotóversenyének DÖNTŐJE elérkezett: A VUCH nyári fotóversenyének DÖNTŐJE elérkezett:


x