VUCH

Ez a Te ünneped is! Ne mulaszd el az ingyenes kiszállítást

08.03.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ez a Te ünneped is! Ne mulaszd el az ingyenes kiszállítást

 

NNN. Három betű, mellyel ezt a március eleji napot jellemezhetnénk, mely több irányból és ellentmondásos érzésekkel hat ránk. Mire is gondolunk a Nemzetközi Nőnappal kapcsolatosan? Talán egy idealizmus szava? Annak ellenére, hogy a Nőnapot, és március 8-át leginkább a kommunizmussal kötjük össze, ez az ünnep sokkal korábban született meg és nemesebb gondolatból fakadt. Az ünneplése 1907-re nyúlik vissza, és a nők jogaiért folytatott harc eredményeként alakult. Neked pedig határozottan jogod van egy új VUCH márkájú szerzeményhez ezen a napon!

Vissza a múltba

Már több mint 100 éve annak, hogy az amerikai hölgyek strájkot indítottak, ezzel adva hangot elégedetlenségüknek, nem csupán a munkahelyi helyzetükkel és társadalmi szerepükkel kapcsolatosan. 1975-ben például a Nőnap nemzetközileg is elismert ünneppé vált a világ minden országában, így is támogatva az egyenjogúságot, igazságosságot, békét és a fejlődést.

Irányítsa a férfit a VUCH weboldalára

Napjainkban úgy tűnhet, hogy ez az ünnep már veszített népszerűségéből, azonban ennek pont az ellenkezője igaz. Sok férfi még manapság sem felejti el, és a környezetében élő hölgyeknek ezen a napon szívből gratulál, vagy ajándékkal lepi meg őket. Arról, hogy milyen ajándék boldogítana leginkább, te magad is dönthetsz, elég nem feltűnően figyelmeztetni arra, mi okozna örömet neked.

Ünnepeld a Nőnapot saját stílusban

Nem jut eszünkbe egyetlen olyan ok sem, amelygátat szabhatna abban, hogy saját magad ajándékozd meg. Tehát a Nőnapot akkor sem szabadna elmulasztanod, amikor egyetlen gáláns férfi sincs a környezetedben. A tavasz közeledtével pedig a Nemzetközi Nőnap ünneplését akár a ruhatárad felújításával is egybekötheted,így élvezve az első tavaszi napokat.

Ne feledd az ingyenes kiszállítást

Tökéletesen egyetértünk azzal, hogy a hölgyek nem csupán egy napnyi ünneplést érdemelnek évente. Éppen ezért most Nőnapra választhatsz bármilyen darabot a VUCH kínálatából, és ingyenes kiszállításra számíthatsz. Talán már bele is szerettél valamibe?

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el
A VUCH nyári fotóversenyének DÖNTŐJE elérkezett: A VUCH nyári fotóversenyének DÖNTŐJE elérkezett:
Készen állsz a VUCH termékeinek nyári kiárusítására? Készen állsz a VUCH termékeinek nyári kiárusítására?
A No Dots kollekció pénztárcáit egyszerűen meg kell szerezned! A No Dots kollekció pénztárcáit egyszerűen meg kell szerezned!


x