VUCH

Színek, melyek harmonizálnak, az Invert Collection táskáinak színei

07.11.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Színek, melyek harmonizálnak, az Invert Collection táskáinak színei

A színek nem csupán a tavaszt és a nyarat uralják, hanem az idei őszt is hatalmukba kerítik, s az ősz színeit az Invert Collection táskái emelik ki leginkább. Az új táskák az Invert Collection soraiból olyan színeket társítanak, melyek leginkább kiemelik a táskák szépségét és remekül harmonizálnak.. És minden alkalommal, mikor egy markáns szín egy másik feltűnő színnel társul, olyan barátság születik, mely egy életen át tart. Kölcsönösen is, sőt közted, és a varázslatos táska közt is.

   

A színek titka

Gyere, és látogass el velünk a színek világába, hogy olyan dolgokat tudj meg róluk, amelyeket még csak nem is sejtettél. Tudtad például, hogy a kutatások kimutatták, hogy a legkedveltebb szín a kék? A kék színt pedig Frida táskánk is elhozza neked. Lehet, hogy éppen ő válik majd kedvenc táskáddá széles e világon. A következő szín, mellyel Gianni táskánk is büszkélkedhet, a piros. A piros színről az a legérdekesebb tény, hogy a kisgyermekek elsőként tudják megkülönböztetni az összes többi színtől.

Ferfiak és színek?

Különböző szaktanulmányok kimutatták, hogy az emberek többsége akár 1 millió színárnyalatot is meg tutnak különböztetni, sőt létezik egy kis csoport, mely akár 100 millió árnyalatot is meg tud különböztetni. Ami viszont a férfiakat illeti, a nők szerint csak az alap színskála színeit tudják megkülönböztetni.  Felróhatjuk ezt vajon nekik? A tudósok megállapították, hogy a színek megkülönböztetésének képességét  a gének is befolyásolják, és ezek egyértelműen a nőknek kedveznek. Az Invert Collection táskáinak színeit azonban a férfiak is képesek megkülönböztetni, nem kell félnetek.

Invert Collection

Az Invert Collection táskáit nagynak és stílusosnak nevezhetnénk a levéltáskák közt, melyek megfelőlek bármely alkalomra. De a szépség nem minden, az Invert Collection táskái praktikusak, eredeti farmer anyagból készültek, és két villámzáras zsebbel vannak ellátva, valamint két belső zsebet rejtenek az apróságok tárolására. Remekül illenek majd a kezedbe, s színpompás barátnőd minden esetben ajándék csomagolásban érkezik. Mondd csak, te ellen tudsz állni nekik?

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el
A VUCH nyári fotóversenyének DÖNTŐJE elérkezett: A VUCH nyári fotóversenyének DÖNTŐJE elérkezett:
Készen állsz a VUCH termékeinek nyári kiárusítására? Készen állsz a VUCH termékeinek nyári kiárusítására?
A No Dots kollekció pénztárcáit egyszerűen meg kell szerezned! A No Dots kollekció pénztárcáit egyszerűen meg kell szerezned!


x