VUCH

VUCH alsónemű, mely téged is magával ragad!

14.02.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

VUCH alsónemű, mely téged is magával ragad!

Ismered az érzést? Tökéletes az öltözéked, de nem érzed kényelmesen magad a nem megfelelő alsóneműnek köszönhetően.  Nem hiába tartják úgy, hogy az alsónemű az öltözék alapja. Nem csupán a kellemes anyag és szabás miatt kell tökéletesnek érezned magad benne, követnie kell tested vonalát és tetszenie is kell a fazonnak már első látásra. És annak ellenére, hogy nem látszik a ruha alatt, a megfelelő alsóneműben egyszerűen remekül érzde majd magad és önbizalmad is mennyei magasságokba emeli. Láttad már a veszélyesen szépséges VUCH bugyikat?

Az első női bugyik? Üdv a 18. században

Tudtad, hogy az első női bugyik csupán a 18.században jelentek meg? Biztosan arra gondolsz, mi tis hordtak a nők addig? A válasz nagyon egyszerű: csak többrétegű és széles szoknyákat. Mivel nem viseltek bugyit, az angol törvény elvárta a nőktől, hogy összezárt térddel üljenek. Az idő múlásával azonban a szoknyadivat változása és a kánkántáncosnők öltözéke – az egyre több kivillantott bőrfelület miatt- is azt eredményezte, hogy a női bugyik is egyre kisebbé váltak.

VUCH bugyik

A kiváló táska-, pénztárca kínálatunk, vidám zokni és kiegészítő kollekciónk után a VUCH márka most minden lánynak és nőnek is meglepetéssel készült, egy bugyikollekcióval, mely a VUCH márka minden előnyét egyesíti. Nagyon kényelmes és játékos dizájnú darabokról van szó. Az is felvidít majd, hogy vidám csomagolásban érkeznek hozzád. 

Hipster vs. Tanga

Melyik szabás számodra a megfelelő? A Hipster bugyikat részesíted- e előnyben, melyek fekete, fehér és piros színben kaphatóak, vidám pöttyökkel borítva és elegáns csipkével kiegészítve? Esetleg strig változatú alsóneműnknek nem tudsz ellenállni, melyről szintén nem hiányozhatnak a kedvelt és vidám pöttyök sem? Esetleg nem kötsz kompromisszumot és mindkét darabbal megajándékozod magad?  

A kényelmed nekünk fontos

Az alsóneműben légiesen és kényelmesen kell érezned magad. Ez volt a mi célunk is! A VUCH megmutatja, milyen érzés olyan bugyit viselni, melyet első látásra és tapintásra is megkedvelsz.

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el
A VUCH nyári fotóversenyének DÖNTŐJE elérkezett: A VUCH nyári fotóversenyének DÖNTŐJE elérkezett:
Készen állsz a VUCH termékeinek nyári kiárusítására? Készen állsz a VUCH termékeinek nyári kiárusítására?
A No Dots kollekció pénztárcáit egyszerűen meg kell szerezned! A No Dots kollekció pénztárcáit egyszerűen meg kell szerezned!


x