VUCH DAYS
VUCH DAYS

Női táska füllel

Szűrők elrejtése

Sajnáljuk, semmilyen terméket sem találtunk.


Hogy néz ki a reggeled? Felkapod a fūles táskádat, karodra akasztod és szaladsz a metróra? Vagy szertartásosan kezedbe veszed, még utoljára vetsz egy pillantás magadra a tükörben és magabiztosan kilépsz az utcára? A női Vuch táskák mindkét megoldással elbírnak. Bízunk benne azonban, hogy a második megoldást választod. A tökéletes és modern fūles táska ugyanis megérdemli a figyelem minden másodpercét!

Lehet, hogy akkor is maggal fogod akarni vinni, amikor nem lesz mit beletenned. Egyszerűen csak azért, mert egy lépést sem tesze e nélkül a kiegészítő nélkül. Esetleg van számodra egy másik megoldásunk: válassz egy kisebb táskát az apróságokra. Biztos barátnők lesznek, te pedig szükség szerint fogod tudni cserélni őket.

Ma már a táskák több divatfunkciót töltenek ki, mint csak azt, hogy legfontosabb dolgainkat legyen mibe rakni. Ezért készítettünk neked egy válogatást legkülönfélébb színű táskákból. Válassz egy olyan színűt mely illik a stílusoshoz és hangulatodhoz is. Nem kell teletömni, dobd bele csak a legfontosabb dolgaidat és fordítsd fejed a csodálóid felé. A te és táskád csodálói felé is.

Válassza ki az országát