Vuch help

 
A mi célunk mindig is az öröm terjesztése volt, van és lesz. Ebben látjuk az értelmét. De az öröm biztosan nem jár együtt azzal az agresszióval, amely mostanában erősen sújtotta világunkat. Ezzel összefüggésben folyamatosan azon gondolkodunk, hogyan segíthetnénk rajtuk még jobban.
A divat nemcsak örömet okozhat, hanem segíthet is. Ezért válogattunk Önnek több olyan termékünket, amelyek megegyeznek az ukrán zászló a színével. A Vusi megvásárlásával Ön is kifejezheti támogatását az ország iránt. A bevétel 50%-át a megsegítésükre fordítjuk.
Támogassunk egy olyan nemzetet, amely úgy döntött, hogy nem hajol meg a gonosz előtt. Mi mégis meghajlunk ez előtt a nemzet előtt – kollektív bátorsága, büszkesége és a szebb holnapba vetett hite előtt.

 

 

#VuchHELP

A mi célunk mindig is az öröm terjesztése volt, van és lesz. Ebben látjuk az értelmét. De az öröm biztosan nem jár együtt azzal az agresszióval, amely mostanában erősen sújtotta világunkat. Ezzel összefüggésben folyamatosan azon gondolkodunk, hogyan segíthetnénk rajtuk még jobban. A divat nemcsak örömet okozhat, hanem segíthet is.

Ezért válogattunk Önnek több olyan termékünket, amelyek megegyeznek az ukrán zászló a színével. A Vusi megvásárlásával Ön is kifejezheti támogatását az ország iránt. A bevétel 50%-át a megsegítésükre fordítjuk. Támogassunk egy olyan nemzetet, amely úgy döntött, hogy nem hajol meg a gonosz előtt. Mi mégis meghajlunk ez előtt a nemzet előtt – kollektív bátorsága, büszkesége és a szebb holnapba vetett hite előtt.

Válassza ki az országot