Vuch help

 
A mi célunk mindig is az öröm terjesztése volt, van és lesz. Ebben látjuk az értelmét. De az öröm biztosan nem jár együtt azzal az agresszióval, amely mostanában erősen sújtotta világunkat. Ezzel összefüggésben folyamatosan azon gondolkodunk, hogyan segíthetnénk rajtuk még jobban.
A divat nemcsak örömet okozhat, hanem segíthet is. Ezért válogattunk Önnek több olyan termékünket, amelyek megegyeznek az ukrán zászló a színével. A Vusi megvásárlásával Ön is kifejezheti támogatását az ország iránt. A bevétel 50%-át a megsegítésükre fordítjuk.
Támogassunk egy olyan nemzetet, amely úgy döntött, hogy nem hajol meg a gonosz előtt. Mi mégis meghajlunk ez előtt a nemzet előtt – kollektív bátorsága, büszkesége és a szebb holnapba vetett hite előtt.

 

 

#VuchHELP

A mi célunk mindig is az öröm terjesztése volt, van és lesz. Ebben látjuk az értelmét. De az öröm biztosan nem jár együtt azzal az agresszióval, amely mostanában erősen sújtotta világunkat. Ezzel összefüggésben folyamatosan azon gondolkodunk, hogyan segíthetnénk rajtuk még jobban. A divat nemcsak örömet okozhat, hanem segíthet is.

Ezért válogattunk Önnek több olyan termékünket, amelyek megegyeznek az ukrán zászló a színével. A Vusi megvásárlásával Ön is kifejezheti támogatását az ország iránt. A bevétel 50%-át a megsegítésükre fordítjuk. Támogassunk egy olyan nemzetet, amely úgy döntött, hogy nem hajol meg a gonosz előtt. Mi mégis meghajlunk ez előtt a nemzet előtt – kollektív bátorsága, büszkesége és a szebb holnapba vetett hite előtt.

Táskák

Atmaron

női táskák
14 490 Ft

Adell

női táskák
15 990 Ft

Arien

női táskák
12 990 Ft 10 390 Ft
20%

Pénztárcák

Mussy

női pénztárcák
8 990 Ft

Keren

női pénztárcák
7 990 Ft

Otillia

női pénztárcák
9 990 Ft

Katherine

női pénztárcák
8 990 Ft

Elsa

női pénztárcák
8 990 Ft

Hátizsákok

Bony

női hátizsákok
15 990 Ft

Troppy

női hátizsákok
15 990 Ft 13 590 Ft
15%
Válassza ki az országot