Výprodej
Výprodej
-45%
Doaa
Doaa

Doaa

NŐI GYÖNGYÉKSZEREK
Raktáron
Megkaphatod már 01. 24.
VUCH 2022 jótékonysági naptár VUCH 2022 jótékonysági naptár

VUCH JÓTÉKONYSÁGI NAPTÁR 2022

Örülünk, hogy nektek köszönhetően folytathatjuk a jótékonysági naptárak készítését. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a Máltai Lovagrend szervezetét. Ez a szervezet a különféle fogyatékossággal élő embereket kívánja segíteni. Legyen szó testi vagy szellemi fogyatékosságról. Köszönet minden olyan személyiségnek is, akit megörökíthettek és segítettek jó dolgokat tenni.

4 565 Ft 2 510 Ft

Kezeid számára a mindennapok sok munkával telnek. Ugye, te is úgy gondolod, hogy jutalom jár érte? Ajándékozd meg őket a Doaa gyöngykarkötővel, amely nagyon jól fog mutatni és a szívedet is megnyeri.

A karkötő tartalmaz:

Ametiszt: Stresszes vagy és egészségügyi problémáid is vannak, újra kiegyensúlyozottnak szeretnéd érezni magadat? Akkor ezt a követ konkrétan neked találták ki.

  • Minőségi gyöngyök Ametisztből
  • VUCH ezüst gyöngy kristállyal
  • A gyöngyök minőségi gumira lettek felfűzve
  • Kapcsolás nélkül
Leírás
Szállítás és fizetési mód
AZ ÖSSZES ÉKSZEREK
AJÁNDÉKCSOMAGOLÁSBAN
KÜLDJÜK

TERMÉSZETES ÁSVÁNYOKBÓL KÉSZÜLT NŐI KARKÖTŐ

Itt vannak körülöttünk, mindenütt. Csak fel kell emelnünk tekintetünket az égboltra. Vagy alá kell merülnünk a tenger és óceán mélyére… Színek. Az egész világ a színek körül forog. A színek pedig a bájos gyöngykarkötők bűvöletében leledzenek, és megforgatják veled a világot.