Výprodej
Výprodej
Az akció véget ér 2 nap múlva 19:33:17 óra múlva
-25%
Yankee
Yankee
Yankee
Yankee

Yankee

NŐI KARÓRÁK
Raktáron
Megkaphatod már 02. 04.
VUCH 2022 jótékonysági naptár VUCH 2022 jótékonysági naptár

VUCH JÓTÉKONYSÁGI NAPTÁR 2022

Örülünk, hogy nektek köszönhetően folytathatjuk a jótékonysági naptárak készítését. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a Máltai Lovagrend szervezetét. Ez a szervezet a különféle fogyatékossággal élő embereket kívánja segíteni. Legyen szó testi vagy szellemi fogyatékosságról. Köszönet minden olyan személyiségnek is, akit megörökíthettek és segítettek jó dolgokat tenni.

26 490 Ft 19 870 Ft

Tudtad, hogy az első karórát már 1904-ben elkészítették? Ez a divatos kiegészítő még száz év elteltével sem ment ki a divatból. Szerezz be egy karórát te is, amelynek a fehér számlapját ragyogó kristályok díszítik és teljen örömöd egy olyan kiegészítőben, amelyet soha nem fogsz megunni.

  • Elegáns számlap kristályokkal
  • A számlap kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Rozsdamentes óraszíj
  • Az óraszíj könnyen kicserélhető a gyorsrögzítésű csapnak köszönhetően
Japán óramű Japán óramű
Nemesacél Nemesacél
Cserélhető óraszíj Cserélhető óraszíj
Garancia Garancia
Leírás
Szállítás és fizetési mód
AZ ÖSSZES ÓRÁK
AJÁNDÉKCSOMAGOLÁSBAN
KÜLDJÜK

CLASSIC

"Arany csillag az égbolton, mint a filmvásznon. Legendává csak úgy nem válik az ember. Egyszerűen jobbnak kell lenned. A Classic collection órával nem veszel el a világban. Mutasd meg mindenkinek, hogy a pöttyös az IN. Ezen felül a szíjat tetszés és hangulat szerint cserélheted. Légy minden nap minden pillanatában összhangban! A szíjakból egyre nagyobb lesz a válszték, mindet meg kell szerezned..."