Výprodej
Výprodej
Az akció véget ér 2 nap múlva 5:49:39 óra múlva
-50%
Pink Winner póló
Pink Winner póló
Pink Winner póló
Pink Winner póló

Pink Winner póló

NŐI PÓLÓ
Raktáron
Megkaphatod már 02. 07.
VUCH 2022 jótékonysági naptár VUCH 2022 jótékonysági naptár

VUCH JÓTÉKONYSÁGI NAPTÁR 2022

Örülünk, hogy nektek köszönhetően folytathatjuk a jótékonysági naptárak készítését. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a Máltai Lovagrend szervezetét. Ez a szervezet a különféle fogyatékossággal élő embereket kívánja segíteni. Legyen szó testi vagy szellemi fogyatékosságról. Köszönet minden olyan személyiségnek is, akit megörökíthettek és segítettek jó dolgokat tenni.

6 490 Ft 3 245 Ft

„Ki ne szeretne játszani? Emlékeztessen téged minden pillantásod, amit erre a játékos, rózsaszín Pink Winner pólóra vetsz, az örömteli és boldog pillanatokra, amikor te nyertél. Ugye már jól sejtjük, hogy ezt a ruhadarabodat soha nem fogod megunni.“

A modell 165 cm magas és 53 kg, a képen S méretet visel.

  • Ötödölő mintával
  • Klasszikus szabás rövidujjúval
  • Anyag 100 % pamut
  • Méretek S, M, L, XL
Leírás
Szállítás és fizetési mód

RUHÁK

„Nagyon jól áll.“ „Hol vásároltad?“ „Ma nagyon jól nézel ki.“ „Ez szuper.“ Felkészültél rá, hogy ezeket a mondatokat rendszeresen fogod hallani?. Ha nem, akkor ruhanemű választékunkra inkább rá se nézz. Ha azonban örülsz, hogy rendszeresen fogod hallani a dicsérő szavakat, Vuch ruhaneműink neked lettek tervezve. Szerezz örömet magadnak egy olyan darabbal, mellyel jó benyomást keltesz!"