Výprodej
Výprodej
Az akció véget ér 2 nap múlva 19:30:30 óra múlva
-40%
Póló Caryn Yellow
Póló Caryn Yellow
Póló Caryn Yellow
Póló Caryn Yellow
Póló Caryn Yellow

Póló Caryn Yellow

NŐI PÓLÓ
Raktáron
Megkaphatod már 02. 04.
Variánsok
VUCH 2022 jótékonysági naptár VUCH 2022 jótékonysági naptár

VUCH JÓTÉKONYSÁGI NAPTÁR 2022

Örülünk, hogy nektek köszönhetően folytathatjuk a jótékonysági naptárak készítését. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a Máltai Lovagrend szervezetét. Ez a szervezet a különféle fogyatékossággal élő embereket kívánja segíteni. Legyen szó testi vagy szellemi fogyatékosságról. Köszönet minden olyan személyiségnek is, akit megörökíthettek és segítettek jó dolgokat tenni.

6 990 Ft 4 195 Ft

„A jó hangulat receptje? A Caryn Yellow hosszabb sárga póló, amely sárga színével feldobja a ruhatáradat és bearanyozza a napodat. Bő szabásvonalának köszönhetően ez a póló nadrághoz és leggingshez tökéletesen illik. Ezzel az eredeti ruhadarabbal te is szerezz magadnak örömet és élvezd a stílusát, kényelmét.“

A modell 174,5 cm magas és 56,5 kg, a képen XS méretet visel.

  • SPRING COLLECTION 2021>
  • Hosszított, klasszikus szabású
  • Anyag 100 % pamut
  • VUCH logó piros pöttyökkel
  • Méretek: XS, S, M, L
Leírás
Szállítás és fizetési mód

tri

tri

tri


RUHÁK

„Nagyon jól áll.“ „Hol vásároltad?“ „Ma nagyon jól nézel ki.“ „Ez szuper.“ Felkészültél rá, hogy ezeket a mondatokat rendszeresen fogod hallani?. Ha nem, akkor ruhanemű választékunkra inkább rá se nézz. Ha azonban örülsz, hogy rendszeresen fogod hallani a dicsérő szavakat, Vuch ruhaneműink neked lettek tervezve. Szerezz örömet magadnak egy olyan darabbal, mellyel jó benyomást keltesz!"

 

Póló Caryn Yellow