Výprodej
Výprodej
Az akció véget ér 2 nap múlva 20:29:20 óra múlva
-50%
Sonia póló
Sonia póló
Sonia póló
Sonia póló

Sonia póló

NŐI PÓLÓ
Raktáron
Megkaphatod már 02. 04.
Variánsok
VUCH 2022 jótékonysági naptár VUCH 2022 jótékonysági naptár

VUCH JÓTÉKONYSÁGI NAPTÁR 2022

Örülünk, hogy nektek köszönhetően folytathatjuk a jótékonysági naptárak készítését. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a Máltai Lovagrend szervezetét. Ez a szervezet a különféle fogyatékossággal élő embereket kívánja segíteni. Legyen szó testi vagy szellemi fogyatékosságról. Köszönet minden olyan személyiségnek is, akit megörökíthettek és segítettek jó dolgokat tenni.

7 490 Ft 3 745 Ft

„A pöttyök uralják a világot! Legalábbis a divat világát. Válaszd te is ezt a játékosan kedves mintát, amely mindenkinek jól áll és vedd fel ezt a káprázatos rózsaszín Sonia pólót, amelynek nemcsak a mintájával tűnik ki, de a hátrész csábítóan megköthető pántjával is.“

A modell 165 cm magas és 53 kg, a képen S méretet visel.

  • Anyaga 97 % pamut és 3 % elasztán
  • Fehér pöttyös minta
  • Hátul összehúzható
  • Méretek XS, S, M, L
Leírás
Szállítás és fizetési mód

RUHÁK

„Nagyon jól áll.“ „Hol vásároltad?“ „Ma nagyon jól nézel ki.“ „Ez szuper.“ Felkészültél rá, hogy ezeket a mondatokat rendszeresen fogod hallani?. Ha nem, akkor ruhanemű választékunkra inkább rá se nézz. Ha azonban örülsz, hogy rendszeresen fogod hallani a dicsérő szavakat, Vuch ruhaneműink neked lettek tervezve. Szerezz örömet magadnak egy olyan darabbal, mellyel jó benyomást keltesz!"