Výprodej
Výprodej
Az akció véget ér 2 nap múlva 19:45:46 óra múlva
-45%
Focus ruha
Focus ruha
Focus ruha
Focus ruha

Focus ruha

NŐI RUHA
Raktáron
Megkaphatod már 02. 04.
Variánsok
VUCH 2022 jótékonysági naptár VUCH 2022 jótékonysági naptár

VUCH JÓTÉKONYSÁGI NAPTÁR 2022

Örülünk, hogy nektek köszönhetően folytathatjuk a jótékonysági naptárak készítését. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a Máltai Lovagrend szervezetét. Ez a szervezet a különféle fogyatékossággal élő embereket kívánja segíteni. Legyen szó testi vagy szellemi fogyatékosságról. Köszönet minden olyan személyiségnek is, akit megörökíthettek és segítettek jó dolgokat tenni.

10 490 Ft 5 770 Ft

„A környezeted azonnal észreveszi, ha a ruhádban jól érzed magad. Garantáljuk, hogy a Molly ruha a kényelem megtestesítője. Légies és könnyű, derékban gumival, tehát tökéletesen illeszkedik hozzád. Varázsa abban is rejlik, hogy illik a sportos és elegáns stílushoz is.“

A modell 160 cm magas és 45 kg, a képen XS méretet visel.

  • Anyaga 100 % pamut
  • Derékon zsebek találhatók
  • Kétszínű kombináció
  • Méretek XS, S, M, L

 

Leírás
Szállítás és fizetési mód

tri

tri

tri


RUHÁK

„Nagyon jól áll.“ „Hol vásároltad?“ „Ma nagyon jól nézel ki.“ „Ez szuper.“ Felkészültél rá, hogy ezeket a mondatokat rendszeresen fogod hallani?. Ha nem, akkor ruhanemű választékunkra inkább rá se nézz. Ha azonban örülsz, hogy rendszeresen fogod hallani a dicsérő szavakat, Vuch ruhaneműink neked lettek tervezve. Szerezz örömet magadnak egy olyan darabbal, mellyel jó benyomást keltesz!"

Focus ruha