Výprodej
Výprodej
Az akció véget ér 2 nap múlva 6:55:54 óra múlva
-40%
Szoknyát Corvetta
Szoknyát Corvetta
Szoknyát Corvetta
Szoknyát Corvetta

Szoknyát Corvetta

NŐI SZOKNYÁT
Raktáron
Megkaphatod már 02. 07.
Variánsok
VUCH 2022 jótékonysági naptár VUCH 2022 jótékonysági naptár

VUCH JÓTÉKONYSÁGI NAPTÁR 2022

Örülünk, hogy nektek köszönhetően folytathatjuk a jótékonysági naptárak készítését. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a Máltai Lovagrend szervezetét. Ez a szervezet a különféle fogyatékossággal élő embereket kívánja segíteni. Legyen szó testi vagy szellemi fogyatékosságról. Köszönet minden olyan személyiségnek is, akit megörökíthettek és segítettek jó dolgokat tenni.

6 990 Ft 4 195 Ft

„Ha megveszed ezt a fekete szoknyát, kapsz melléje sok száz csodát. Szépnek és magabiztosnak fogod érezni magad benne. Tudom jól, hogy nem csak a stílusa fontos, hanem az is, hogy kényelmes legyen. És ez valóban nagyon kényelmes.“

  • Ceruzaszoknya
  • Anyag 93 % pamut és 7 % elasztán
  • Két zseb derék részen
  • Méretek XS, S, M, L
Leírás
Szállítás és fizetési mód

RUHÁK

„Nagyon jól áll.“ „Hol vásároltad?“ „Ma nagyon jól nézel ki.“ „Ez szuper.“ Felkészültél rá, hogy ezeket a mondatokat rendszeresen fogod hallani?. Ha nem, akkor ruhanemű választékunkra inkább rá se nézz. Ha azonban örülsz, hogy rendszeresen fogod hallani a dicsérő szavakat, Vuch ruhaneműink neked lettek tervezve. Szerezz örömet magadnak egy olyan darabbal, mellyel jó benyomást keltesz!"