2+1 DZ
2+1 DZ

VUCH újdonság, amelyet nem szabad kihagyni

Tudjuk, hogy az elegancia és a kényelem is számít, ezért kínálunk egy hátizsákot, amely ötvözi a kézitáska elegáns megjelenését és a hátizsák kényelmét. És rögtön négy színvariációban kapható, tehát határozottan van miből választani! Szeretnéd a világos rózsaszínű változatot? Vagy az elegáns fekete áll a legközelebb a szívedhez?

Számodra minden részlet fontos? A cseh Vuch márkának is, így hátizsákjaikat az utolsó részletig kidolgozza. Például olyan szórakoztató és játékos bojt formájában, amely még egyedibbé teszi őket. Vagy a Vuch logók, amelyek tökéletesen kitűnnek. Állítható vállpántokkal és praktikus elülső zsebbel rendelkeznek a kulcsokra vagy apróságokra. Mivel ragad magával első pillantásra téged?

 

 

Bevásárlásra és utazáshoz!

Tökéletes lenne egy hátizsák, amelyet vihetsz bevásárolni a városba vagy sétához a természetbe, igaz? Miért álmodozol erről, amikor a tiéd lehet? Elegáns megjelenésének köszönhetően a hátizsák egy sokoldalú kiegészítő, amely szinte bármilyen alkalomra alkalmas. Csak válaszd ki hogy hol és milyen esemény alkalmával legyen sugárzó. 

 

 

#vuch #vuchbackpacks #vuchhandbags

 

 
Válassza ki az országát