Vuch Magazin Bolt |    + 36 14 453 622 (HÉ-PÉ 08:00-16:00)

+ 36 14 453 622

Vuch na cestách

Nyerj utalványt álmaid nyaralására a Vuch-tól és Pelikan-tól!

Megérkezett a nyár és esélyed nyílt választásod szerinti nyaralást nyerni! Hogy viccelünk? Egyáltalán nem! Dobd be fantáziád és alakításod oszd meg profilodban az instagramon a  #vuchworld és #pelitravel alatt! Ez ilyen egyszerű!

Mik  a játékszabályok?

  • Fényképezkedj le egy Vuch termékkel utazás közben! A képeket oszd meg instagram profilodon #vuchworld és #pelitravel
  • Figyeld a @vuch_com -t és @pelikan_hu -t az Instagramon.
  • Figyeld a @vuchhungary -t és @Pelikan.repulojegy -t az Facebook.
  • Nem birtokolsz semmilyen Vuch terméket?Nem baj! Használd a képzelőerőd és hozz létre egy Vuch logót! Bárhol, bárhogyan és ahányszor csak szeretnéd!

     

     


Hogyan alkoss Vuch logót?

Egyszerűen csak csinálj fotót egy termékünkkel, vagy rajzold Vuch logónkat strandon a homokba! A hegyekben használj köveket és rakd ki logónkat! Bármilyen logót alkothatsz!

Játékunk a nyaralásért hétfőn, július 8-án indul! Minden héten kiválasztjuk a legeredetibb fotót, amely továbbjut a fináléba! A 7 fotó alkotói 10000 Ft értékű utalványt nyernek, amelyet webáruházunkban használhatnak fel! Ezt követi a nyilvános szavazás, amely dönt az abszolút győztesről!

A fotókat egész nyáron megoszthatjátok, tehát egészen augusztus 25-ig. Nyár végén kihirdetjük a győztest, aki 190000 Ft-ot nyer választása szerinti repülőjegyre!


Nem tudod hogy kell?

Nézd meg a múlt évi nyereményjátékot. Rengeteg eredeti fotó részt vett. Inspirációt magazinunkban találsz vagy az instagramon #myvuch #vuchworld jelzéssel. 

 

Vuch travel

Nincs felszerelésed az utazásokra? Nézd meg Travel kollekciónkat és készülj fel. Hátizsákra, táskára, szemüvegre vagy kozmetikai táskára van szükséged?

 

Ismered a PELIKÁN?

www.pelikan.hu portálról van szó! Pelikán.hu 190000 Ft-ot ajándékozott nyereményjátékunkba repülőjegyedre!

 

Buď originální jako značka Vuch! Zapoj svoji fantazii, vytvářej logo Vuch na každém kroku a sdílej fotky!
Těšíme se na tvoje nápady