INSPIRÁCIÓ

VUCH Újdonság: Hátizsákok (nemcsak) anyukáknak

03.09.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Stílusos hátizsák, amelyet rádobsz a hátadra és mehetsz a természetbe vagy a városba. Leírás, amely alatt szinte bármilyen hátizsákot elképzelhetsz. Miért is annyira innovatív a VUCH újdonsága? Azzal, hogy a hátizsákot kapocs segítségével csatlakoztathatod a babakocsihoz, és így egy olyan táskát kapsz, amelyben tárolhatsz minden fontos dolgot a kisbabád számára.

Új VUCH hátizsákok 2in1

A hátizsákokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az anyukák elvárásainak és szükségleteinek. A kapocsnak köszönhetően könnyen át lehet alakítani stílusos babakocsira rögzíthető táskává, amelyet garantáltan irigyelni fognak tőled. Nem is a cseh VUCH márka volna, ha a hátizsákot ne tervezte volna meg az utolsó pöttyig. Éppen ezért nemcsak szép hanem olyan rekeszeket is tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyen megtalálsz mindent a táskában.

Egy csomó praktikus tulajdonság

Ahogyan azt már fent felvázoltuk, a hátizsákokat anyukák tesztelték, ezért egy egész sor nagyszerű tulajdonságot hoz, örülhetsz a nagy belső rekesznek, amelyből nem hiányzik a cipzáros kis zseb az apró tárgyaknak. A hátizsákban található továbbá két zár nélküli rekesz, két oldalsó rekesz, és egy első cipzáros zseb és két termo rekesz. Ezt biztosan értékelni fogod a meleg napokon, amikor beletehetsz egy kis finom harapnivalót. És ez még nem minden. A következő tulajdonsága a babakocsi való rögzítéshez alkalmas levehető fül.

Néhány gyönyörű színes kivitelezés

Szeretnéd, ha a babakocsihoz való táska tökéletesen illene a babakocsidhoz? Akkor biztosan örülni fogsz neki, hogy a 2in1 hátizsákot máris többféle színben megvásárolhatod. Az elegáns feketére fogadsz? Megtetszett a szürke hátizsák? Vagy szeretnéd feldobni a babakocsit ibolyaszínnel vagy kékkel?

TIPP: Hátizsák, mint tökéletes ajándék

Azon gondolkodsz, milyen ajándékkal leped meg a leendő anyukát. Mit szólsz egy stílusos és praktikus darabhoz hátizsák formájában?

Fedezd fel a VUCH újdonságát, amely elkápráztat megjelenésével és praktikusságával.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát