INSPIRÁCIÓ

VUCH Újdonság: Hátizsákok (nemcsak) anyukáknak

03.09.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Stílusos hátizsák, amelyet rádobsz a hátadra és mehetsz a természetbe vagy a városba. Leírás, amely alatt szinte bármilyen hátizsákot elképzelhetsz. Miért is annyira innovatív a VUCH újdonsága? Azzal, hogy a hátizsákot kapocs segítségével csatlakoztathatod a babakocsihoz, és így egy olyan táskát kapsz, amelyben tárolhatsz minden fontos dolgot a kisbabád számára.

Új VUCH hátizsákok 2in1

A hátizsákokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az anyukák elvárásainak és szükségleteinek. A kapocsnak köszönhetően könnyen át lehet alakítani stílusos babakocsira rögzíthető táskává, amelyet garantáltan irigyelni fognak tőled. Nem is a cseh VUCH márka volna, ha a hátizsákot ne tervezte volna meg az utolsó pöttyig. Éppen ezért nemcsak szép hanem olyan rekeszeket is tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyen megtalálsz mindent a táskában.

Egy csomó praktikus tulajdonság

Ahogyan azt már fent felvázoltuk, a hátizsákokat anyukák tesztelték, ezért egy egész sor nagyszerű tulajdonságot hoz, örülhetsz a nagy belső rekesznek, amelyből nem hiányzik a cipzáros kis zseb az apró tárgyaknak. A hátizsákban található továbbá két zár nélküli rekesz, két oldalsó rekesz, és egy első cipzáros zseb és két termo rekesz. Ezt biztosan értékelni fogod a meleg napokon, amikor beletehetsz egy kis finom harapnivalót. És ez még nem minden. A következő tulajdonsága a babakocsi való rögzítéshez alkalmas levehető fül.

Néhány gyönyörű színes kivitelezés

Szeretnéd, ha a babakocsihoz való táska tökéletesen illene a babakocsidhoz? Akkor biztosan örülni fogsz neki, hogy a 2in1 hátizsákot máris többféle színben megvásárolhatod. Az elegáns feketére fogadsz? Megtetszett a szürke hátizsák? Vagy szeretnéd feldobni a babakocsit ibolyaszínnel vagy kékkel?

TIPP: Hátizsák, mint tökéletes ajándék

Azon gondolkodsz, milyen ajándékkal leped meg a leendő anyukát. Mit szólsz egy stílusos és praktikus darabhoz hátizsák formájában?

Fedezd fel a VUCH újdonságát, amely elkápráztat megjelenésével és praktikusságával.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok