Doprava
Doprava
Vuch Magazin Áruház |    + 36 14 453 622 (HÉ-PÉ 08:00-16:00)

+ 36 14 453 622

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE ÉS REKLAMÁCIÓ

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE VAGY CSERÉJE

Csomagold be a terméket az eredeti csomagolásba úgy, hogy ne sérüljön és küldd vissza a VUCH/Expandeco, Vizpart utca 32, 9225 Dunakiliti címre a kitöltött űrlappal együtt (Visszaküldés és reklamáció). A csomagot ne küldd utánvétellel, mivel így nem kötelességünk átvenni.

 

Ne felejtsd el feltüntetni az űrlapon, hogy a terméket visszaküldöd, vagy szeretnéd ha kicserélnénk. Pénzvisszafizetés esetén ne felejtsd el a feltüntetni a számlaszámot, hogy tudjuk, hová küldjük a pénzt. Vagy meghagyhatod ezt az összeget másik vásárlás esetére. Posta fordultával küldjük Neked a kódot amit bármikor felhasználhatod webáruházunkban.

 

Kérésedet  a lehető leggyorsabban elintézzük, legkésőbb a 14 nappal a termék átvétele után.

 

Nyomtatvány a termék visszaküldéséhez vagy cseréjéhez:

 

Vissszakuldes_vagy_termekcsere.pdf

 

 

 A szerződéstől való elállás feltételeinek teljes tájékoztatóját  az általános üzleti feltételeinkben itt találod.

 

REKLAMÁCIÓ

Sajnáljuk, hogy az általunk küldött termék megsérült. Ebben az esetben természetesen élhetsz a reklamációs jogoddal. Kérjük tedd meg ezt minél hamarább bármilyen késedelem nélkül.

Küldd vissza a terméket a VUCH/Expandeco, Vizpart utca 32, 9225 Dunakiliti címre a kitöltött reklamációs űrlappal és a számla másolatával együtt. A reklamációra szánt terméket kérjük csomagold be a megfelelő csomagolásba úgy, hogy a termék ne sérüljön a szállítás során. A reklamációs űrlapon kérlek ne felejtsd el feltüntetni, milyen megoldást választanaál ( javítás, csere, visszatérítés)

A hibák elhárításával kapcsolatos problémát minden késedelem nélkül, legkésőbb a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül elbíráljuk habár arról, hogy a reklamációt elfogadtuk, legkésőbb csomag beérkezésétől számított  3 napon belül értesítünk.

A reklamáció feldolgozása után elküldjük az ügyintézés dátumát és a megoldás módját is.

 Amennyiben  reklamációt elfogadják nem lép életbe új garanciaidő. Lehet ilyen, de a garanciaidő csupán meghosszabbodik azzal az idővel, amíg a termék javítás alatt áll.

 

Reklamációs nyomtatvány:

 

REKLAMACIOS_URLAP.pdf

 

Jogviszonyunkat a Reklamációs eljárás szabályozza, amely szerint reklamáció esetén eljárunk.

Ha bármilyen kérdésed akad, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@vuch.hu címen, vagy az alábbi telefonszámon: + 36 14 453 622.