INSPIRÁCIÓ

A Fablouise edition limitált kollekció óráival és pénztárcáival ragyogni fogsz

16.01.2020 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

Hogy olyan kiegészítőt szeretnél, amelyre irigykedni fognak a többiek? Idén miért nem veszel valamit magadnak a fa alá? A karácsony az örömről szól, és néha nemcsak másoknak kell örömöt okozni, hanem magunknak is. A Fablouise limitált kollekció pénztárcái és karórái inspirációként szolgálnak egy olyan ajándékra, amelynek egész évben örülni fogsz. Gyere és nézd meg őket.

Az egyediség a pasztellszínekben rejlik

A varázslatos pasztell színű különleges absztrakt mintáiknak köszönhetően az új kollekció pénztárcáit és óráit túlzás nélkül műalkotásnak lehet nevezni. Megalkotásuk a tehetséges holland Laura Louise tervezőnek köszönhető, akinek legnagyobb szenvedélye a formatervezés, a divat és a szépség. És a Fablouise kollekció kézitáskák és pénztárcák mintái határozottan gyönyörűek.

Csak 600 darab pénztárva és 100 darab óra

Nem is lenne limitált kiadás, ha nem korlátozott számú k darabot kínálnánk. Csak 600 pénztárcát és 100 órát gyártottunk, és most egyedülálló lehetőséged van arra, hogy az egyik tulajdonosa legyen. De siess, mert szerintünk nagy lesz az érdeklődés az egyedi termékek iránt.

Neked, nővérednek és barátnődnek

Tudod már, hogy az idei karácsonyt még kellemesebbé teszi, ha olyan pénztárcát és órát szerzel be, amelyre mindenki felfigyel? Mi lenne, ha megajándékoznád vele nővéredet, anyukádat? Szinte egyértelmű, hogy ez az eredeti kiegészítő az idei karácsony slágere lesz. És ami biztosan tetszeni fog neked, hogy a VUCH limitált modelljei luxus ajándékcsomagban vannak csomagolva.

Hogy tetszenek a limitált kollekció pénztárcái? Örülnél neki, hagy egy ilyen eredeti kiegészítőt találnál a fa alatt?

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát